Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Skräddarsydd utbildning för din arbetsplats

Du kan boka kurser och inspirationsföredrag inom kommunikation som blir anpassade för just era behov.
Kvinnliga händer med en penna och ett block knän med svarta strumpbyxor och grå kjol

Är ni fler som vill gå samma utbildning eller behöver hela teamet en boost? Vi hjälper dig att skräddarsy interna kurser och föreläsningar så att det anpassas till just era behov och nivå av kunskap. Det innebär att utbildningen genomförs hos er eller på distans, särskilt för er organisation och med tonvikten på just era förutsättningar.

 

Skräddarsydd

Utgå från en befintlig kurs eller en helt skräddarsydd

Samtliga av våra öppna kurser går att boka som en intern utbildning för er organisation. Står ni till exempel inför en förändring eller ett kunskapslyft kan vi erbjuda en helt igenom skräddarsydd kompetensutveckling efter era aktuella behov.

Har du önskemål om kommunikationskunskaper som du inte hittar i vårt vanliga utbud? Du är varmt välkommen att höra av dig om vad du vill ha hjälp med så ser vi till att hitta en lösning. Vårt nätverk av experter finns inom hela kommunikationsområdet. 

Vi genomförde en av de bästa avdelningsdagarna genom tiderna. Med Eva Åbergs hjälp att moderera dagen och styra upp genomförandet veckan innan blev den träffsäker, proffsig och slagkraftig. Evas otroliga närvaro och förmåga att fånga alla 100 deltagare online är oslagbar.”

– Lisa Fejzic Wallenberg, Utredare, Socialförvaltningen

Utbildningspaket 

Det finns även möjlighet att kombinera flera olika kurser där ni får ett stort kompetenslyft i flera ämnen samtidigt. Vi tar gärna en diskussion om det vid ett möte för att se vilka kunskapsområden som har med varandra att göra och som passar era behov.

Vilken kompetens behöver ni stärka?

Genom en grundlig kompetenskartläggning av hela teamet kan ni få förståelse för den egna kompetensen och identifiera luckor. Kompetenskartläggningen kan användas för att hitta utvecklingsområden hos såväl mindre team som större avdelningar.

Läs mer om att kartlägga era kompetensbehov.

Vill du veta mer? Kontakta mig gärna!

EvaHanna Wittrin, Kompetensutvecklingschef

Telefon: 0722871871

E-post: evahanna.wittrin@svkom.se