Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Medierelationer och intervjuträning

I ett demokratiskt samhälle krävs det att samspelet mellan offentlig sektor, privata företag och en fri press fungerar.
Två kvinnor och en man sitter vid ett bord med varsin laptop.

Under denna fartfyllda heldag bjuder vi på allt från våra viktiga medielagar och pressens etiska spelregler till konkreta och användbara strategier för när något i er verksamhet får uppmärksamhet i medierna. 

Intresseanmälan

Vi analyserar ansvarsintervjuer från verkligheten och lär oss av både misstag och framgångsrika exempel Dessutom får du prova att jobba som journalist under 30 minuter! Ni tränar på att bli intervjuade framför kamera och förbereda kloka svar i kniviga situationer. I slutet av dagen vill vi att du ska känna dig trygg och entusiastisk inför mötet med journalistkåren –  i alla sammanhang!

För vem passar kursen?

Kursen passar dig som vill bli bättre och tryggare i mötet med media. Det kan antingen gälla dig själv eller så ska du fungera som ett stöd för chefer eller andra som ska möta media.

Vad behöver du?

Du behöver inte ta med dig något. Allt finns på plats.

Kursledare

Helena Brunkman har en lång och gedigen karriär bakom sig som nyhetsjournalist på tv. Hon har arbetat både som nyhetsreporter, grävjournalist och redaktör. Hon har även mycket goda förkunskaper om hur både offentlig och privat sektor fungerar. Dessutom är hon en mycket god pedagog och får alltid höga betyg på sina kurser.

Vill du veta mer? Kontakta mig gärna!

Emma Ekenberg, Kurs- och nätverksansvarig

Vill du veta mer om ett skräddarsytt upplägg? Kontakta mig gärna!

EvaHanna Wittrin, Kompetensutvecklingschef

Telefon: 0722871871

E-post: evahanna.wittrin@svkom.se