Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Gör som över 6 000 andra – bli medlem du också!

Sveriges Kommunikatörer är medlemsorganisationen för alla kommunikationsexperter och blivande kommunikationsproffs. Vi erbjuder möten och kunskap - din guldbiljett till kommunikationens frontlinjer. Med oss ser du till att din kompetens är uppdaterad - i ett värdefullt nätverk av branschkollegor. Kostnaden är bara 1350 kr ex moms per år, varav allt utom 150 kr är avdragsgillt för arbetsgivaren. Välj mellan att gå med som individ eller som team. Här kan du utforska medlemskapet i Sveriges Kommunikatörer!
Fyra personer på rad med block ser glada ut
Varmt välkommen till ditt blivande yrkeshäng! Här kan du hoppa direkt till anmälningsformuläret. Till formuläret

Det får du som medlem i Sveriges Kommunikatörer

Vad kostar det att bli medlem i Sveriges Kommunikatörer?

Kostnaden är bara 1350 kr ex moms per år, varav allt utom 150 kr är avdragsgillt för arbetsgivaren.

Nätverkande

Våra medlemmar är kommunikatörer från hela landet, inom flera olika sektorer och yrkesbefattningar. Vi bjuder medlemmar på regelbunda frukostseminarium där du har möjlighet att ta del av aktuella ämnen och träffa branschkollegor. 

Webbinarium

Varje tredje vecka genomför vi webbinarium med aktuella experter och föreläsare som ger dig ny kunskap och inspiration. Våra webbinarium är helt kostnadsfria för dig som är medlem! 

Karriärfördelar

Genom att vara medlem i Sveriges Kommunikatörer har du tillgång till jobbannonser och karriärresurser som kan hjälpa dig hitta lediga positioner och ta nästa steg i karriären

Rabatt på kurser och utbildningar

Som medlem får du förmånliga rabatter på hela vårt kurs- och utbildningsutbud. 

Mallar, guider och aktuell kunskap 

Medlemmar har tillgång till ett brett utbud av mallar, guider och resurser inom kommunikationsområdet hjälper dig att lyckas i rollen.

Påverkan och representation 

Vi är tankeledande och driver på i avgörande frågor för kommunikatörer. Sveriges Kommunikatörer är din starka röst när och där det behövs och finns här för dig att bolla tankar och funderingar med. 

Illustration med 7 glada personer som gör high five

Individuellt eller teammedlemskap

Vill du framtidssäkra din kompetens, se till att du håller dig uppdaterad och få tillgång till praktiska tips som hjälper dig i jobbvardagen? Gå med i Sveriges Kommunikatörer! De flesta medlemskap betalas av arbetsgivaren, och allt utom 150 kr är avdragsgillt. Är ni tre eller fler som blir medlemmar från samma företag lönar det sig att gå med som team - då får ni minst 10% rabatt på medlemskapet. Förutom en smidig samlingsfaktura får ni också möjlighet att byta medlemmar inom teamet om någon till exempel skulle byta jobb. Som team får ni också en större rabatt på platsannonser; hela 30 % mot listpriset. Medlemskapet gäller 12 månader från att det tecknas, och är alltså inte knutet till kalenderåret. Allt utom 150 kronor är avdragsgillt för arbetsgivaren.

 

Vill du veta mer om teammedlemskap? Kontakta Magnus Rooslien, försäljningchef. 

Telefon: 070 521 64 48

E-post: magnus.rooslien@svkom.se

Personer som står och pratar med varandra.

Varmt välkommen som medlem - din guldbiljett till kommunikationens frontlinjer

Vi är din kunskapskälla som i varje kontakt vill göra dig lite mer aktuell, relevant och efterfrågad. Här kan du ta del av fördelarna som medlemskap i Sveriges Kommunikatörer medför och hur det kan hjälpa dig lyckas i rollen.

En person som kollar på en dator och skriver anteckningar i ett block.

Vill du hålla dig à jour? Ta del av våra webbinarier!

Minst var tredje vecka bjuder vi dig som medlem på kostnadsfria webbinarier där högaktuella experter och föreläsare ger dig ny kunskap och inspiration. Vi spelar in våra webbinarier så att du kan ta del av dem när det passar dig, du som är medlem deltar utan kostnad

En grupp kvinnor som sitter och pratar med varandra.

Träffa branschkollegor och ta del av aktuell kunskap!

Våra lokala grupper runt om i landet arrangerar regelbundet möten där du har chansen att lyssna på experter som delar med sig av sin kunskap. Utöver att det är en fantastisk möjlighet för kompetensutveckling ger det dig även chansen att knyta kontakter och träffa andra inom branschen! Träffarna är självklart kostnadsfria för dig som är medlem. 

En kvinna som skriver på ett block.

Karriärfördelar och tips!

Genom att vara medlem i Sveriges Kommunikatörer har du tillgång till jobbannonser och karriärresurser som kan hjälpa dig hitta lediga positioner och ta nästa steg i karriären. Bland annat kan du läsa om tips för att utvecklas i karriären, ta del av lönestatistik, termer inom kommunikation och mycket mer! 

En kvinna som skrev på en laptop

Fråga våra experter – helt kostnadsfritt!

Du som är medlem i Sveriges Kommunikatörer har möjligheten till kostnadsfri rådgivning från våra experter! Ta del av förmånen att kontakta vår krisexpert, advokat och medieexperter med dina frågor och funderingar. Vi finns här för att stödja dig i din yrkesroll som kommunikatör.

En kvinna som sitter vid ett bord och skriver i ett anteckningsblock. Framför henne står en laptop.

Kurerad kommunikationsforskning varje kvartal

Sveriges Kommunikatörer stöttar regelbundet olika forskningsprojekt inom strategisk kommunikation. Som medlem får du ta del av resultaten på ett begripligt sätt. Dessutom får du ta del av vårt Forskningsbrev varje kvartal – ett nyhetsbrev som lyfter aktuell forskning inom kommunikation för att du ska ha koll på branschens utveckling och få en unik insyn i dess framtid. 

En person som håller en penna och skriver i ett block.

Mallar & tips

Vi ger dig praktiska tips som hjälper dig lyckas i rollen. Ta del av vår kunskapskälla med mallar, checklistor och guider.

Två kvinnor tittar på en läsplatta
Två kvinnor tittar på en läsplatta

Rabatt på utbildningar och skräddarsydda upplägg

Sveriges Kommunikatörer erbjuder ett brett utbud av kurser, program och nätverk inom kommunikation och ledarskap. Våra medlemmar får rabatt på utbildningar och nätverk. Är ni fler som vill gå samma utbildning eller behöver hela teamet en boost? Vi hjälper dig att skräddarsy interna kurser och föreläsningar så att det anpassas till just era behov och nivå av kunskap.

En kvinna håller i en mobil. Runt mobilen ser man grafik som visar kuvert.

Ett nyhetsbrev med aktuella artiklar varje vecka

Vårt nyhetsbrev är fullmatat med allt du behöver för att hänga med i svängen som kommunikatör! Vi hjälper dig att utveckla din kompetens med trendspaningar, insikter och tips från våra kurser. Som medlem får du tillgång till allt exklusivt innehåll. 

CommToActs logga

Bidra till framtidens kommunikationsbransch!

Som teammedlemmar i Sveriges Kommunikatörer erbjuds ni möjligheten att aktivt delta i CommToActs initiativ och att synas på den officiella plattformen. Genom att ansluta er till CommToAct deltar ni i formandet och utvecklingen av framtidens kommunikationsbransch, samtidigt som ni delar med er av ert unika perspektiv och er ovärderliga expertis. Genom att vara en del av detta nätverk öppnar ni inte bara upp nya möjligheter för ert företag eller organisation, utan även för branschen i sin helhet, då er medverkan bidrar till att skapa en mer nyanserad och inkluderande kommunikationsbransch. 

Två personer som skakar hand

Exklusiva rabatter från våra partners

Vi samarbetar med företag som bidrar till att driva utvecklingen av framgångsrik kommunikation. Tillsammans skapar vi mervärde, för våra medlemmar men också för branschen och vår profession. Våra företagspartners delar med sig av både kunskap och rabatter.

En kvinna och två män i kostym går och pratar med varandra

Rabatt på platsannoner

Som medlem hos Sveriges Kommunikatörer får du 25 % rabatt på platsannonser riktade till helt rätt målgrupp. Du når cirka 12 000 prenumeranter i vårt nyhetsbrev och över 33 000 följare på Linkedin.

Tre personer som pratar med varandra.

Medlemskapet är avdragsgillt

Du vet väl att hela kostnaden för medlemskapet förutom 150 kr är avdragsgill för arbetsgivaren? De flesta medlemmar får medlemskapet bekostat av sin arbetsgivare. Serviceavgiften (1200 kr) är avdragsgill för företag, och det går utmärkt att få kostnaden uppdelad på två separata fakturor om du vill, så att du själv betalar medlemsavgiften på 150 kr.

Jag gick med i Sveriges Kommunikatörer när jag började jobba i Jönköping och kände att jag ville lära känna folk, och det har jag verkligen gjort. Så just nätverkandet, utbytet andra medlemmar, och alla suveräna kurser är fördelarna med att vara medlem. Kompetensutvecklingen blir faktiskt av genom att vara medlem då man får möjligheten att ta del av aktuella seminarier och webbinarium.

Beata Stigmarker, kommunikations- och marknadsansvarig på Jönköping City AB