Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Gör som över 5 500 andra - bli medlem du också!

Sveriges Kommunikatörer är medlemsorganisationen för alla kommunikationsexperter och blivande kommunikationsproffs. Vi erbjuder möten och kunskap - din guldbiljett till kommunikationens frontlinjer. Med oss ser du till att din kompetens är uppdaterad - i ett värdefullt nätverk av branschkollegor. Kostnaden är bara 1350 kr ex moms per år, varav allt utom 150 kr är avdragsgillt för arbetsgivaren. Välj mellan att gå med som individ eller som team. Här kan du utforska medlemskapet i Sveriges Kommunikatörer!
Fyra personer på rad med block ser glada ut
Vill du bli medlem? Hoppa direkt till anmälningsformuläret! Till formuläret
Två kvinnor tittar på en läsplatta
Två kvinnor tittar på en läsplatta

25 % rabatt på utbildningar

Sveriges Kommunikatörer erbjuder ett brett utbud av kurser, program och nätverk inom kommunikation och ledarskap. Vi skräddarsyr också kompetensutveckling för företag och offentliga verksamheter. Våra medlemmar får 25 % rabatt på utbildningar och nätverk. 

En kvinna sitter framför en skärm

Kostnadsfria webbinarier

Håll dig dig à jour med våra webbinarier där högaktuella experter och föreläsare ger dig ny kunskap och inspiration. Vi spelar in våra webbinarier så att du kan ta del av dem när det passar dig. Våra medlemmar deltar utan kostnad

Advokat Katarina Ladenfors

Kostnadsfri juridisk hjälp

Fråga advokaten är en juridisk service exklusivt för Sveriges Kommunikatörers medlemmar. Du kan vända dig till vår advokat Katarina Ladenfors med frågor om kommunikations- och medierätt och snabbt få svar, helt kostnadsfritt.

Illustration i grönt av en hjärna

Ett nyhetsbrev med aktuella artiklar varje vecka

Vårt nyhetsbrev är fullmatat med allt du behöver för att hänga med i svängen som kommunikatör! Vi hjälper dig att utveckla din kompetens med trendspaningar, insikter och tips från våra kurser. Som medlem får du tillgång till allt exklusivt innehåll. 

Checklista med rosa överstrykningspenna

Mallar & tips

Vi ger dig praktiska tips som hjälper dig lyckas i rollen. Ta del av vår kunskapskälla med mallar, checklistor och guider.

Logotyper för Svava, Chef, Adlibris, Clipsk, Epidemic sound

Exklusiva rabatter från våra partners

Vi samarbetar med företag som bidrar till att driva utvecklingen av framgångsrik kommunikation. Tillsammans skapar vi mervärde, för våra medlemmar men också för branschen och vår profession. Våra företagspartners delar med sig av både kunskap och rabatter.

Mattias Åkerberg håller i Copyboken

Fråga copywritern

Du som är medlem i Sveriges Kommunikatörer kan ställa dina frågor om olika typer av text till vår expert Mattias Åkerberg. Med frågespalten Fråga Copywritern sätter vi fokus på att utveckla skrivandet och att kommunicera med större effekt.

Kvinna och man ler framför en whiteboard

Forskning

Sveriges Kommunikatörer stöttar regelbundet olika forskningsprojekt inom strategisk kommunikation. Som medlem får du ta del av resultaten på ett begripligt sätt.

En kvinna och två män i kostym går och pratar med varandra

Rabatt på platsannoner

Som medlem hos Sveriges Kommunikatörer får du 25 % rabatt på platsannonser riktade till helt rätt målgrupp. Du når cirka 12 000 prenumeranter i vårt nyhetsbrev och över 33 000 följare på Linkedin.

Medlemskapet är avdragsgillt

Du vet väl att hela kostnaden för medlemskapet förutom 150 kr är avdragsgill för arbetsgivaren? De flesta medlemmar får medlemskapet bekostat av sin arbetsgivare. Serviceavgiften (1200 kr) är avdragsgill för företag, och det går utmärkt att få kostnaden uppdelad på två separata fakturor om du vill, så att du själv betalar medlemsavgiften på 150 kr.

Kvinna skriver vid skrivbord

Individuella medlemskap

Vill du framtidssäkra din kompetens, se till att du håller dig uppdaterad och få tillgång till praktiska tips som hjälper dig i jobbvardagen? Gå med i Sveriges Kommunikatörer! De flesta medlemskap betalas av arbetsgivaren, och allt utom 150 kr är avdragsgillt.

Illustration med 7 glada personer som gör high five

Teammedlemskap

Säkra kompetensen för hela teamet - bli företagsmedlemmar! Är ni tre eller fler medlemmar lönar det sig att gå med som team - då får ni minst 10% rabatt på medlemskapet. Förutom en smidig samlingsfaktura får ni också möjlighet att byta medlemmar inom teamet om någon till exempel skulle byta jobb. Som team får ni också en större rabatt på platsannonser; hela 30 % mot listpriset. Medlemskapet gäller 12 månader från att det tecknas, och är alltså inte knutet till kalenderåret. Allt utom 150 kronor är avdragsgillt för arbetsgivaren.

Personer som håller sina händer på varandras i en ring.

Fördelar med att bli medlem i Sveriges Kommunikatörer

Vi är din kunskapskälla som i varje kontakt vill göra dig lite mer aktuell, relevant och efterfrågad. Här kan du ta del av fördelarna som medlemskap i Sveriges Kommunikatörer medför och hur det kan hjälpa dig lyckas i rollen.

Jag gick med i Sveriges Kommunikatörer när jag började jobba i Jönköping och kände att jag ville lära känna folk, och det har jag verkligen gjort. Så just nätverkandet, utbytet andra medlemmar, och alla suveräna kurser är fördelarna med att vara medlem. Kompetensutvecklingen blir faktiskt av genom att vara medlem då man får möjligheten att ta del av aktuella seminarier och webbinarium.

Beata Stigmarker, kommunikations- och marknadsansvarig på Jönköping City AB