Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Event

Vill du träffa andra kommunikatörer eller hålla dig à jour över en digital kopp kaffe? På våra webbinarier och fysiska event möter du aktuella experter och föreläsare som ger dig ny kunskap och inspiration.

Få platser kvar.

Stockholmsfrukost: Kris, krig och kommunikation

Sveriges riksdag och regering har beslutat att Sverige ska stärka beredskapen för kriser och i värsta fall krig. Klimatförändringarna, terroristattacker, krig i Europa och ett stundande Natomedlemskap visar hur viktigt det är att ha ett fungerande totalförsvar.

  • Stockholm 5 mars

Fel! Formulera UX-texter som minskar frustrationen

Är du trött på kryptiska felmeddelanden och instruktioner som bara förvirrar? Är du kommunikatör som ibland skriver mikrocopy och andra guidande texter?

  • Distans 5 mars
Mattias Åkerberg

Så klarar du en mediestorm

Upptrappade konflikter i närområdet, kritiserade politiska uttalanden, konkurser och en petad EU-parlamentariker. Det har hänt mycket i vår omvärld den senaste tiden – och det fortsätter att storma i media där det rapporteras flitigt. Men hur fungerar egentligen kommunikationen och krishanteringen bakom rubrikerna. Vilka strategier krävs för att bevara förtroendet under turbulenta tider?

  • Distans 7 mars
Hampus Knutsson

Norreftermiddag: Blixtkampanjer – lysande exempel från Robertsfors och Björklöven

Att snabbt och smart agera på aktuella händelser kan ge fantastiska effekter!

  • Umeå 13 mars
Två män med glasögon som kollar in i kameran.

Föreningsstämma 2024

Välkommen till Sveriges Kommunikatörers föreningsstämma. En kallelse med tillhörande handlingar skickas till dig som medlem två veckor innan stämman. 

  • Distans 20 mars
En klubba som lyft upp från bord
Fullsatt.

Jönköpingsfrukost: Övertygande kommunikation - att våga testa något nytt

Det var VÄRLDSpremiär när IKEA Jönköping öppnade en säsongsbutik i Jönköping City julen 2023. Idéen hade funnits länge men krävde kommunikation och övertygelse för att få godkänd.

  • Jönköping 11 apr.
En kvinna som har långt brunt hår och en gul skjorta och ler mot kameran.