Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Medlemsorganisationen för kommunikationsexperter och blivande kommunikationsproffs

Sveriges Kommunikatörer vill vara ditt yrkesmässiga favorithäng och kunskapskälla. Genom utbildningar, nätverk och medlemskap främjar vi kompetensförsörjning samtidigt som vi inspirerar och skapar gemenskap.

En grupp personer som står på en scen och firar.

Nu kan du anmäla dig till Stora Kommunikationspriset 2024!

Onsdag den 24 april kl 17.30 bjuder vi in till prisutdelning och firar 2023 års bästa kommunikationsinsatser tillsammans! Stora Kommunikationspriset delas ut i sex kategorier och går till personer och verksamheter som gjort anmärkningsvärda insatser inom kommunikation under det senaste året. Vi inleder med mingel och bjuder därefter på middag, prisutdelning och underhållning i den stämningsfulla Eric Ericssonhallen. Vi har ett begränsat antal biljetter, så först till kvarn gäller.

Bild på logotyper i olika färger

Välkommen till en ny webbplats!

Ursäkta röran - vi bygger om! Just nu besöker du en helt ny webbplats, som vi hoppas ska bli ditt nya favorithäng och kunskapskälla. Om du stöter på någonting som inte fungerar helt korrekt ännu, hör av dig till oss!

En grupp personer som pratar.

På jakt efter en ny utmaning?

Letar du efter nytt jobb inom kommunikation? Här samlar Sveriges Kommunikatörer platsannonser för lediga jobb och praktikplatser inom kommunikationsbranschen. 

Event och möten

Vill du träffa andra kommunikatörer eller hålla dig à jour över en digital kopp kaffe? På våra webbinarier och fysiska event möter du aktuella experter och föreläsare som ger dig ny kunskap och inspiration.

Så överlever ni cookiedöden och anpassar er kommunikation

I en digital värld där cookiedöden har övergått från en hotande risk till en konkret realitet, står marknadsförare och företag inför nya och betydande utmaningar.

Ted Solomon

Extra Föreningsstämma

Välkommen till Sveriges Kommunikatörers extra föreningsstämma.

En klubba som lyfts från ett bord

Trendspaning från SXSW 2024!

SXSW, som går av stapeln årligen i mars i Austin, Texas, är en av världens främsta konferenser inom tech, innovation och kreativitet.

  • 2 maj
Leende långhårig blond kvinna iklädd vit blus

Ditt genuina ledarskap

Välkommen till ett inspirerande webbinarium där du får lyssna till vår nya ledarskapsexpert Lena Gustafsson i ett samtal med Caroline Thunved. Lena har fokus på självkännedom och det genuina ledarskapet i praktiken. Med en imponerande erfarenhet och förståelse för människors behov och driv, har hon blivit vårt självklara val som ledarskapsexpert.

  • 17 maj
En kvinnas överkropp iklädd i en vit blus

Populära kurser

Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, program och nätverk inom kommunikation och ledarskap.

Skapa AI-bilder i Midjourney

Under denna heldagskurs får du de kunskaper och färdigheter som krävs för att skapa kreativa och användbara AI-bilder.

  • Distans 21 maj

Prompta som ett AI-proffs med ChatGPT

Bli proffs på att prompta med ChatGPT! Under denna heldagskurs får du lära dig att använda världens mest populära AI-verktyg i ditt kommunikationsarbete – inte bara för att skriva och bearbeta texter, utan också för research och analys, och som strategiskt bollplank.

  • Distans 29 maj
En hand sträcks upp i luften och håller AI-grafik.

Professionellt ID - Stärk din position, din karriär och ditt professionella jag!

En stark och väl definierad professionell identitet är idag avgörande för din framgång och personliga karriär i arbetslivet. Det är grundbulten i ditt ledarskap och du lär dig att se dig själv med ett högt egenvärde och ett bra verktyg när du är redo att ta nästa kliv i din karriär.

Kvinna i svarta kläder tittar på en visuell bild där skuggan lyfter en pokal i handen

Skapa tio filmer på en dag

Video är helt nödvändigt om man vill skapa ett relevant och intresseväckande flöde i sociala medier.

  • Göteborg 14 maj
En person filmar ett akvarium, bilden är mörk.

Kunskap

Ta del av vår kunskapsbank med allt från tips, mallar, mikrokurser och experthjälp till inspelade webbinarium - allt för att hjälpa dig lyckas i rollen.

Kvinna framför laptop med penna

Gör som över 5 000 andra – bli medlem du också!

Med oss ser du till att din kompetens är uppdaterad - i ett värdefullt nätverk av branschkollegor. Sveriges Kommunikatörer är medlemsorganisationen för alla kommunikationsexperter och blivande kommunikationsproffs. Vi erbjuder möten och kunskap - din guldbiljett till kommunikationens frontlinjer. 

Personer som antecknar i en föreläsningssal
Tips!

Skräddarsydda utbildningar för din arbetsplats

Är ni fler som vill gå samma utbildning eller behöver hela teamet en boost? Sveriges Kommunikatörer ordnar skräddarsydda interna kurser och föreläsningar. Det innebär att utbildningen genomförs hos er eller på distans, särskilt för er organisation och med tonvikten på just era förutsättningar. Samtliga av våra öppna kurser går att boka som en intern utbildning för er organisation.

Många personer runt ett bord

Communication Executive Program - technology, business and leadership

Vårt managementprogram Communication Executives Program - technology, business and leadership är till för dig som vill ligga i framkant inom den teknologiska utvecklingen och dess inverkan på organisationers utveckling och kommunikation. Lär dig hur du driver det strategiska arbetet och rustar både dig själv och din organisation för framtiden.

En kvinna och en man pratar framför en whiteboard

Vi stöttar forskning

Sveriges Kommunikatörer stöttar regelbundet olika forskningsprojekt inom strategisk kommunikation. Här kan du ladda ner rapporter och ta del insikter från projekten.