Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Varmt välkommen som medlem - din guldbiljett till kommunikationens frontlinjer

Sveriges Kommunikatörer är din guldbiljett till kommunikationens frontlinjer. I en bransch som ständigt förändras, där livslångt lärande och kompetensförsörjning är affärs-, verksamhets- och samhällskritiskt, vill vi vara ditt yrkesmässiga favorithäng där du kontinuerligt får inspiration att vässa dig och bli bättre genom omvärldsanalyser, nätverkande och evidendensbaserade insikter och utbildningar. Vi är din kunskapskälla som i varje kontakt vill göra dig lite mer aktuell, relevant och efterfrågad. Nedan kan du ta del av fördelarna som medlemskap i Sveriges Kommunikatörer medför och hur det kan hjälpa dig lyckas i rollen.

Personer som håller händerna på varandra i en cirkel

Sveriges Kommunikatörer är en kunskapskälla för alla kommunikationsproffs och blivande kommunikationsexperter. Vi är tankeledande, en stark röst och driver på för kommunikatörer i avgörande frågor. Genom utbildningar, nätverk och medlemskap främjar vi livslångt lärande och kompetensförsörjning samtidigt som vi inspirerar och skapar gemenskap – oavsett var i Sverige du befinner dig. 

Professionell utveckling och livslångt nätverk

Att vara en del av Sveriges Kommunikatörer ger dig tillgång till ett omfattande nätverk av yrkesverksamma inom kommunikationsområdet. Detta nätverk kan vara ovärderligt för att bygga relationer och samarbeta med kollegor och experter inom ditt område. Genom medlemsträffar har du möjlighet att träffa andra kommunikatörer, dela erfarenheter och lära dig av deras framgångar och utmaningar. 

"Jag gick med i Sveriges Kommunikatörer när jag började jobba i Jönköping och kände att jag ville lära känna folk, och det har jag verkligen gjort. Så just nätverkandet, utbytet andra medlemmar, och alla suveräna kurser är fördelarna med att vara medlem"

Beata Stigmarker, marknads- och kommunikationsansvarig på Jönköping City AB

Få in försäkra din kompetens med aktuell och rabatterad kompetensutveckling 

Sveriges Kommunikatörer erbjuder professionell utveckling genom kurser och webbinarier. Du får möjlighet att hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna inom kommunikation och investera i din egen kompetensutveckling. Som medlem har du förmånlig rabatt på våra kurser och utbildningar, dessutom har du tillgång till webbinarier och mikrokurser – helt gratis! 

Mallar, guider och aktuell kunskap 

Medlemmar har tillgång till ett brett utbud av mallar, guider och resurser inom kommunikationsområdet hjälper dig att lyckas i rollen. Du som är medlem kan ladda ner resurser, som bland annat kommunikationsplan, upplägg för målgruppsanalys och checklista för kundresor – helt kostnadsfritt. Sveriges Kommunikatörer publicerar dessutom regelbundet branschrapporter, undersökningar och studier som ger insikter i aktuella kommunikationstrender och bästa praxis. Dessa resurser kan vara ovärderliga för att förbättra din kommunikationsstrategi och beslutsfattande. 

"Alla inom branschen har ju liknande utmaningar och att vi kan lära väldigt mycket av varandra. Att Sveriges Kommunikatörer är den där mötesplatsen tycker jag är jättehäftigt"

Pascal Tshibanda, kommunikationsdirektör på Botkyrka Kommun

Påverkan och representation 

Vi är tankeledande och driver på i avgörande frågor för kommunikatörer. Sveriges Kommunikatörer är din starka röst när och där det behövs. Vi vet att kommunikation är ett tillsammans-projekt och vi blir starkare, mer lyssnade på om vi gör det tillsammans. 

Karriärfördelar 

Genom att vara medlem i Sveriges Kommunikatörer har du tillgång till jobbannonser och karriärresurser som kan hjälpa dig hitta lediga positioner och ta nästa steg i karriären. Som medlem får du tillgång till användbara resurser såsom lönestatistik, förklaringar av olika titlar inom branschen och tips för att lyckas i kommunikationsbranschen. Vi är här för att stödja dig i varje steg och hjälpa dig att uppnå dina mål i karriären.

En kvinna med rött hår som ler mot kameran.

Vill du veta mer?

Här kan du läsa mer om vad ett medlemskap i Sveriges Kommunikatörer innebär.