Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Vikten av att skapa en trygg arbetsplats: ”Inte bara efterlängtat utan ett krav”

Charlotta Rydholm, grundare av Tobegin, lyfter vikten av att fortsätta de viktiga samtal som inleddes under metoo-rörelsen för att skapa en inkluderande arbetsmiljö där varje röst hörs. Hon beskriver det som beklagligt att se vilka vanor vi går runt med och hur vi behandlar varandra.

En kvinna med kort brunt hår och svarta glasögon.

Charlotta är en erfaren kommunikatör som är utbildad både i Sverige och utomlands. Det var 2003, när hon arbetade inom vad som då kallades "internetbranschen", som hon bestämde sig för att starta eget företag. 

Idag beskriver Charlotta sitt arbete som att hjälpa människor att utbilda sig och utforska kommunikation, samtidigt som hon utvecklar företag och förändrar normer. Genom facilitering hjälper hon individer, grupper eller organisationer som strävar efter att omfamna förändring.

– Jag vill få så många perspektiv som möjligt, förstå och utvecklas så mycket som möjligt, för att sedan kunna utveckla andra, säger hon. 

Vill du läsa vidare? Fortsätt genom att logga in eller bli medlem

Som en del av Sveriges största nätverk för kommunikatörer håller du dig uppdaterad tillsammans med branschkollegor. Bli medlem du också och få tillgång till alla artiklar och en mängd verktyg samt rabatter!

Logga in Bli medlem