Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Vårens fem populäraste avsnitt av Kommunikationspodden

Ta del av erfarenheter från kommunikationsbranschen med Kommunikationspodden! Caroline Thunved och Max Landergård pratar varannan vecka med spännande gäster om allt du behöver veta inom kommunikation. Här lyfter vi vårens fem populäraste poddavsnitt. Trevlig lyssning!

En man som har på sig hörlurar och ler

1. TikTok svarar på kritiken

Kinaägande, kongressförhör och rykten om desinformation. Det har stormat över världen runt appen som har nära en miljard följare. Parisa Khosravi, TikToks kommunikationschef i Norden, gästar Kommunikationspodden.

2. Så identifierar du ditt egenvärde

Torkild Sköld är officerare som sadlade om och idag är han flitigt anlitad föreläsare som fokuserar på att få oss upptäcka vårt egenvärde. Han besöker Max Landergård och Caroline Thunved i Kommunikationspodden och han försöker förstå varför vi har så svårt att prata om vilka vi faktiskt är.

3. Så gör du när chefen vill hamna på omslaget av DI Weekend

Som kommunikatörer har vi alla varit där. Någon chef kommer plötsligt en dag och säger att hen vill pryda omslaget av en prestigefull tidning, som om det vore den enklaste saken i världen. Johanna Snickars, kommunikations- och varumärkeschef för Alight, vet hur strategin ska läggas upp.

4. Bästa tipsen om du ska söka ett nytt kommunikationsjobb

Mathias Wellström, grundare av talangbyrån Trib, gästar Kommunikationspodden. Han träffar Max Landergård och Caroline Thunved i studion för att prata om varför många inte anses vara lika heta efter 40 och hur man ska stå ut för att få ett bra jobb.

5. Knutssons tips om employer branding

Jennie Knutsson kom till en organisation i fritt fall, åtminstone om man skulle lita på vad siffrorna sa om Aller som arbetsgivarvarumärke. Då inleddes en resa hon berättar om i Kommunikationspodden.

En kvinna som sitter på en soffa och har på sig hörlurar

Kommunikationspodden

Ta del av erfarenheter från kommunikationsbranschen med Kommunikationspodden! Max Landergård och Caroline Thunved, vd och generalsekreterare för Sveriges Kommunikatörer, pratar varannan vecka med spännande gäster om allt du behöver veta inom kommunikation.