Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Vem är programmet för?

Du som vill öka din förståelse och kompetens inom teknologi, affärsutveckling, ledarskap och kommunikation och ligga i framkant inom digital utveckling - här är programmet för dig!

För framtidens ledare

Du kommer att ta ett stort steg i din professionella utveckling och karriär med kunskap och vilja att bidra till förändring efter programmets genomförande. Du kommer också att kunna utmana och inspirera din ledningsgrupp eller avdelning till att arbeta mer strategiskt med innovation och verksamhetsutveckling samt skapa framsynthet i organisationen.

 

Managementprogrammet passar dig som är strateg, affärs- eller verksamhetsutvecklare eller chef inom kommunikation. Programmet vänder sig även till dig som har en ledande befattning och vill öka din förståelse och kompetens inom teknologi, affärsutveckling, ledarskap och kommunikation samt ligga i framkant inom digital utveckling. 

 

Vi har tillsammans med experter och ledare inom kommunikation och KTH Executive School utvecklat ett program med framåtblick och stor flexibilitet. Programmet innebär en kombination av teknologisk utveckling, innovation, ledarskap och kommunikation. Vi är säkra på att den kunskap du får kommer att bidra till en djupare förståelse för de förutsättningar och möjligheter som finns i att utveckla den egna affären och verksamheten”

Marie Lindström, Fristående konsult och Jacob Broberg, Senior Vice President Investor Relations & Communications Electrolux Professional. Båda är medlemmar i Sveriges Kommunikatörers styrelse

Vill du veta mer? Kontakta mig gärna!

EvaHanna Wittrin, Kompetensutvecklingschef

Telefon: 0722871871

E-post: evahanna.wittrin@svkom.se