Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Sveriges Kommunikatörers villkor och policies

Välkommen till Sveriges Kommunikatörers sida om villkor och policies! Här hittar du all information du behöver för att förstå och följa våra riktlinjer. Vi strävar efter att skapa en transparent och trygg miljö för våra medlemmar och besökare. Genom att bekanta dig med våra villkor och policies kan du säkerställa en positiv och givande upplevelse i vår gemenskap. Ta gärna en titt nedan för att lära dig mer.

En kvinna som skriver på en laptop. Ovanför ser man grafik.
Tre personer som sitter vid ett bord och pratar.

Hållbarhetspolicy

Sveriges Kommunikatörer är medlemsorganisationen för alla som arbetar professionellt med kommunikation. Med oss kan våra medlemmar nätverka och odla professionella relationer på olika platser i landet. För att stärka våra medlemmar anordnar vi utbildningar, workshops och seminarier. Vi bevakar, stödjer och rapporterar även om aktuell forskning inom kommunikation.

En person som skriver på en laptop.

Integritetspolicy

På Sveriges Kommunikatörer värnar vi om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd (till exempel skulle vi aldrig sälja dina personuppgifter till ett annat företag). Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder din personliga information. Den beskriver också vilka rättigheter du har och hur du kan använda dem.

En kvinna som sitter vid ett bord och jobbar på en laptop.

Så använder vi cookies

För att skapa en bra användarupplevelse för dig så använder den här webbplatsen kakor (cookies). Vill du veta hur vi använder dina personuppgifter så kan du läsa vår integritetspolicy.

En grupp personer som sitter och lyssnar på en föreläsning.

Villkor för bokning av utbildning

Sveriges Kommunikatörers utbildningar är öppna för alla. Är du medlem har du dessutom 25 procent rabatt på våra kurser (gäller ej program och nätverk som är exklusiva för medlemmar).

En person som jobbar på en laptop.

Kvalitetspolicy

Sveriges Kommunikatörers ambition är att leverera högsta möjliga kvalitet och nytta i våra utbildningar inom kommunikation och ledarskap. Vi strävar ständigt efter att erbjuda våra kursdeltagare så relevant och värdefull kompetensutveckling som möjligt, och att kontinuerligt förbättra våra utbildningsprogram.