Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Mötesplats och kunskapskälla för kommunikatörer

Sveriges Kommunikatörer är en medlemsorganisation för alla inom kommunikation, vare sig du är en erfaren kommunikationsexpert eller en aspirerande talang. Genom vår fokus på utbildningar, nätverksbyggande och medlemskap strävar vi efter att främja en kontinuerlig utveckling av kompetens samt säkerställa tillgången på kvalificerad expertis inom sektorn. Vi brinner för att inspirera och skapa en samhörighet som når över hela Sverige. Här kan du läsa mer om oss!

En grupp personer som pratar
En kvinna som står framför en grupp och presenterar.

Om Sveriges Kommunikatörer

Sveriges Kommunikatörer är medlemsorganisationen för alla kommunikationsexperter och blivande kommunikationsproffs. Genom utbildningar, nätverk och medlemskap främjar vi livslångt lärande och kompetensförsörjning samtidigt som vi inspirerar och skapar gemenskap – oavsett var i Sverige du befinner dig.

En videokamera.

Pressfrågor

Om du har några frågor eller funderingar gällande kommunikationsbranschen är du på rätt plats. Vi är här för att hjälpa dig. Oavsett om du vill veta mer om vår verksamhet, har intresse för branschtrender eller söker efter specifikt material är du välkommen att kontakta oss här. 

En kvinna som skriver på ett tangentbord.

Våra kontaktuppgifter

Har du frågor om kursbokningar, ditt medlemskap, fakturor eller vill du diskutera kommunikatörens roll? Då är du välkommen att kontakta någon av oss nedan. 

En person som skriver på ett tangentbord.

Här hittar du svar på vanliga frågor

Upplever du utmaningar med att beställa lösenord eller anmäla dig till en aktivitet? Oroa dig inte! I vår FAQ-sektion har vi sammanställt svar på de vanligaste frågorna för att underlätta din upplevelse.

Jobba hos oss

Vill du vara med och och driva utvecklingen av framgångsrik kommunikation? Nedan lägger vi upp lediga tjänster hos oss. Finns det ingenting just nu är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan.

En grupp personer som sitter runt ett bord och pratar.

Lokal verksamhet

Träffa dina kollegor, ta del av nyheter inom kommunikationsområdet, lyssna till intressanta talare och gå på studiebesök. Sveriges Kommunikatörer ordnar frukostmöten, lunchträffar och after work. Dina lokala evenemang finns där du bor och verkar för att du regelbundet ska kunna fylla på med ny kunskap och inspiration.

En kvinna som skriver på en laptop. Ovanför den ser man grafik som visar dokument.

Villkor och policies

Välkommen till Sveriges Kommunikatörers sida om villkor och policies! Här hittar du all information du behöver för att förstå och följa våra riktlinjer. Vi strävar efter att skapa en transparent och trygg miljö för våra medlemmar och besökare. Genom att bekanta dig med våra villkor och policies kan du säkerställa en positiv och givande upplevelse i vår gemenskap.

En grupp personer som sitter runt ett bord och tittar på olika papper.

Styrelse och stämmohandlingar

Välkommen till Sveriges Kommunikatörers sida om styrelsen och stämmohandlingar! Här kan du lära dig mer om de engagerade personerna som driver och leder vår organisation. Vi strävar efter öppenhet och delaktighet genom att tillhandahålla information om våra styrelsemedlemmar samt tillgång till stämmohandlingar för våra medlemmar. Utforska nedan för att lära dig mer om dem som arbetar för att främja kommunikationsbranschen och för att ta del av aktuell information inför våra stämmor.