Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Våra samarbetspartners

Varje år samarbetar vi med företag som bidrar till att driva utvecklingen av framgångsrik kommunikation. Tillsammans skapar vi mervärde för våra medlemmar som får både kunskap och rabatter.

Vill du ta del av dina erbjudanden?

Du hittar mer information och medlemserbjudanden under Min sida.

Mynewsdesk

Mynewsdesk är ett svenskt företag som tillhandahåller en webbplats där företag kan publicera pressmeddelanden och annan digital PR.

Resumé

Resumé är en svensk tidskrift, utgiven av Bonnier Business Media, inriktad på nyheter inom medie- och marknadskommunikationsbranschen.

Scandic

Scandic är Nordens största hotellkedja med 280 hotell i sex olika länder.

Mad Women Academy

Mad Women Academy grundades av Christina Knight efter framgången med hennes första bok, Mad Women - A Herstory of Advertising. De onlinekurser som erbjuds av Mad Women Academy är resultatet av årtionden av undervisning inom kreativt arbete, ledarskap, inkludering och mångfald.

DIK

DIK är yrkesfacket för kommunikatörer. Med expertkunskap inom yrket får du råd och stöd i arbetslivet, arbetsrättslig hjälp, inkomstförsäkring och mycket annat.

Clipsk

Appen för dig som enkelt, snabbt och prisvärt vill skapa proffsiga filmer i mobilen.

Epidemic Sound

Behöver du musik till din video eller mobilfilm utan att behöva oroa dig över rättigheter eller royalties? Då är Epidemic Sound musikleverantören för dig! 

Svava

Svava är ett verktyg som gör dina möten mer strukturerade och inkluderande genom att hjälpa dig med förberedelser, genomförande och uppföljning.