Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Fråga Sveriges Kommunikatörers experter

Behöver du stöd och rådgivning? Här har du som medlem i Sveriges Kommunikatörer möjlighet att fråga våra experter inom medier, krishantering och juridik. Våra experter är redo att hjälpa dig med alla dina frågor och utmaningar inom kommunikation.

En man som skriver på en laptop. Bredvid sig har han ett anteckningsblock.
Ett par glasögon som ligger på en bok.

Fråga advokaten om allt från GDPR till cookiebanners

Fråga advokaten är en juridisk tjänst för medlemmar i Sveriges Kommunikatörer. Du kan vända dig till vår advokat med frågor om kommunikations- och medierätt och snabbt få svar – helt kostnadsfritt.

En kvinna med blont hår och en grön tröja som sitter på en soffa och kollar in i kameran.

Stöd och råd kring kriskommunikation

Du som är medlem i Sveriges Kommunikatörer har möjligheten att få råd från vår krisexpert Jennie Zetterström, grundare av Buzzmore. Jennie ger dig råd och stöd kring kriskommunikation samt konkreta tips på hur du kan kommunicera under en pågående kris och förbereda dig inför en.

En person som blir intervjuad och pratar in i flera mikrofoner.

Vad du bör tänka på inför kontakt med media?

Du som är medlem i Sveriges Kommunikatörer har möjligheten att få råd från våra medieexperter Anne Ekberg och Elin Boberg. De ger dig råd om hur media funkar och hur du hanterar olika förfrågningar och granskningar. Vad du bör tänka på när du förbereder en intervju, nyhetspublicering eller presskonferens?