Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Vårens nätverksgrupper är här!

Diskutera och hitta nya vägar fram för just dina utmaningar tillsammans med andra kunniga inom kommunikation.

En nätverksgrupp är ett forum där en liten grupp kompetenta kommunikatörer ses vid sex tillfällen för att byta erfarenheter och ta till sig av forskning och kunskap inom ett specifikt ämne. Gruppen leds av en kommunikationsexpert med erfarenhet av de frågor som behandlas under dessa träffar. Tillsammans sätter ni agenda med ämnesområden som är relevanta för just er grupp. Emellanåt bjuds gäster in för att ge ytterligare perspektiv till diskussioner och erfarenhetsutbyte. Alla nätverk sker på distans och startar i april.


Kommunikationsansvariga

Diskutera och reflektera över din roll nu och i framtiden. Vi fördjupar oss i aktuella ämnen som påverkar vardagen för dig som ansvarar för kommunikationen i din verksamhet. Tidigare grupper har behandlat allt från digitalisering och strukturer till organisation och ledarskap. Den personliga utvecklingen är alltid i fokus. 

Nätverksledare Martina Brandt är diplomerad coach och facilitator med lång erfarenhet av marknadsföring, professionella möten och relationsbyggande nätverk. Martina är sedan 2012 programansvarig för Mentorprogrammet.

 

Digital användarupplevelse

Detta nätverk fördjupar sig i aktuella ämnen som påverkar vardagen i det professionella livet – allt från målgruppsarbete och kanaler till ny teknologi, och inte minst beteendedesign och hur människor fungerar.

Nätverksledare Petronella Barvaeus jobbar med resultatorienterad kommunikation för myndigheter, nystartade techbolag och välkända varumärken. Hon är kursledare för Kundresan som verktyg för effektiv kommunikation.

Förändringsledning

Det här nätverket hjälper dig som i din roll som kommunikatör ställs inför uppdraget att leda andra, med eller utan ett formellt mandat eller en chefsposition. Här får deltagarna möjligheten att fördjupa sina kunskaper om förändringsprojekt och ledarskap.

Nätverksledare Helga Baagøe har en bred erfarenhet som kommunikationsdirektör eller motsvarande i välkända och ofta utsatta organisationer som TV4, Posten, SVT och SJ.


Strategisk kommunikation

Det här nätverket är för dig som arbetar med strategiska kommunikationsfrågor och vill bli ännu bättre inom ditt kunskapsområde.

Nätverksledare Ann Jönsson Lindström coachar chefer och utvecklar ledarskap byggt på dialog. Hon har över 20 års erfarenhet som informationsdirektör, vd och styrelseledamot och leder kursen Coachande kommunikation.


Strategisk intern kommunikation

Reflektera, omvärldsbevaka och utvecklas tillsammans med andra kunniga inom strategisk intern kommunikation i det här digitala nätverket.

Nätverksledare Sofie Reutercrona är beteendevetare och marknadsekonom som driver ett konsultföretag som specialiserar sig på att bidra till en mer effektiv och hållbar kommunikation internt.