Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Stärk din position på arbetsmarknaden med AI: ”Kan annars hamna lite på efterkälken”

Jonas Mauritzson, specialist inom jobbsökning på TRR Trygghetsrådet, betonar vikten av att vara proaktiv och investera i kompetensutveckling för att hitta nya möjligheter på arbetsmarknaden. Han uppmanar till att utnyttja potentialen hos AI för att förbättra sin position som kommunikatör.

En kvinna som sitter med en dator i knät.

Jonas Mauritzson arbetar som specialist inom jobbsökning på TRR Trygghetsrådet, en organisation som erbjuder stöd och hjälp till personer som står inför uppsägning eller omställning på arbetsmarknaden. Genom olika former av coachning, utbildning och karriärvägledning underlättar TRR processen med att hitta nya jobbmöjligheter och komma vidare i karriären.

– Min roll är att säkerställa att vårt stöd håller hög kvalitet. Det betyder att jag och mina kollegor är uppsjungna och insatta i frågor som: Hur söker man jobb idag? Vad ska man tänka på? Hur ska man skriva CV? 

Vill du läsa vidare? Fortsätt genom att logga in eller bli medlem

Som en del av Sveriges största nätverk för kommunikatörer håller du dig uppdaterad tillsammans med branschkollegor. Bli medlem du också och få tillgång till alla artiklar och en mängd verktyg samt rabatter!

Logga in Bli medlem