Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Ny medlemsförmån! Rabatt på kursen Equity & Belonging

Som medlem i Sveriges Kommunikatörer har du möjlighet att gå utbildningen Equity & Belonging för ett rabatterat pris. Den digitala utbildningen hjälper dig att skapa en inkluderande organisation och kommunikation.

En kvinna som skriver på en dators tangentbord

Varför behövs den här utbildningen?

Bristen på mångfald, inkludering och relevant representation och kommunikation är ett allvarligt problem inte bara för icke-representerade grupper, utan också för hela organisationers och varumärkens lönsamhet och överlevnad. Som kommunikatörer har vi både ett stort ansvar och stora möjligheter att representera på ett respektfullt, relevant och inkluderande sätt, men bristen på kunskap och rädslan för att göra fel, resulterar ofta i handlingsförlamning. Online-utbildningen 'Equity & Belonging" är en tillgänglig, inspirerande utbildning som hjälper dig både att skapa en inkluderande, representativ organisation, men också, relevant, inkluderande kommunikation. Allt det som ökar innovationsförmågan, kreativiteten, möjligheterna att rekrytera och behålla talang samt, inte minst, lönsamheten.

Vad lär jag mig under kursen?

Kursen består av 8 avsnitt som du läser i egen takt, på egen hand eller med fördel tillsammans med ditt team. Här får du träffa kända och inspirerande kommunikatörer från hela världen, som delar sina bästa råd och erfarenheter när det gäller både att skapa inkluderande organisationer såväl som relevant och representativ kommunikation/content.  Inspirerande intervjuer, artiklar och best practice, blandas med konkreta, handfasta check-listor, övningsuppgifter och förklaringar av all fackuttryck som förekommer inom det här området.

Det blir kort och gott både lättare och roligare att göra rätt!

Hur ser upplägget ut?

Som medlem i Sveriges Kommunikatörer har du möjlighet att gå utbildningen online, när du vill och med en fin rabatt. Kursen kostar dig då USD400 istället för USD450. 

Här kan du läsa mer om kursern och anmäla dig!