Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

LIVE: Hur utvecklar vi det kommunikativa ledarskapet?

Nyckeln till framgångsrika organisationer är kommunikation och ledarskap. Sveriges Kommunikatörer bjöd under måndagen in experter för att diskutera morgondagens kommunikativa ledarskap och vad som krävs av kommunikatörerna. Se hela seminariet från Almedalen. 

På måndagen den 1 juli arrangerade Sveriges Kommunikatörer ett seminarium i Visby om kommunikativt ledarskap som lockade många kommunikatörer och ledare vilket gjorde att det blev trångt mellan bänkraderna i tältet på Kronstallsgränd 4 där Sveriges Kommunikatörer arrangerar sina seminarier.

Hanna Brogren, generalsekreterare på Sveriges Kommunikatörer och Maria Rosengren, Business Unit Director på Kantar Sifo, inledde diskussionen, som modererades av Max Landergård, med att diskutera forskningsresultat som lyfter fram betydelsen av kommunikativt ledarskap.

Klara Adolphson, Director and Head of Experience delivery på PwC Experience Center, Siri Wikander, Director of People Growth på Scandic Hotels och Mårten Lyth, kommunikationsdirektör på Spendrups anslöt sedan till samtalet som resulterade i många intressanta resenemang om hur organisationer kan arbeta för att stärka ledarskapet och anpassa sig till en omvärld som ständigt förändras.

Sveriges Kommunikatörer spelar in sina seminarier under Almedalsveckan så att kommunikatörer som inte har möjlighet att delta kan ta del av de fördjupande samtalen.

 

Se hela seminariet här