Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Lär dig något nytt under mellandagarna

När distraktionerna är borta, slå dig ned framför brasan med en kopp varm choklad och en kika på en spännande föreläsning eller gör en utvecklande övning.

En on demand-kurs är en kurs på distans som du kan läsa precis när det passar dig. Kursen innehåller ett antal videos med kursledaren och instruktioner för att praktisera det du lärt dig. Det är sammanlagt 6 - 8 studietimmar i varje kurs, som följer en pedagogisk struktur med videos och uppgifter. Du kan lägga upp din studietid precis hur du vill. Från och med att du får ditt bekräftelsemejl har du tillgång till kursen i en månad, när och var du vill.

Mät effekten av din kommunikation

Lär dig arbeta datadrivet på riktigt med hjälp av smarta ramverk och processer som hjälper dig att både planera och utvärdera arbetet. Praktiska verktyg för att automatisera rapporteringen till interna eller externa nyckelpersoner gör det lätt och enkelt att följa den datadrivna arbetsprocessen.

Kursledare: Lisa Walder, digital strateg, med bakgrund inom webbanalys och produktutveckling, bland annat från Aftonbladet.

 

Nudging - en vänlig knuff för beteendeförändring

Din uppgift som kommunikatör är att få människor att engagera sig i det som förmedlas. I denna kurs får du lära dig exakt hur du kan använda nudging för att skapa beteendeförändringar för din egen målgrupp.

Kursledare: Niklas Laninge, psykolog och chef för psykologkoncernen PBM:s avdelning för behavioral insights.

 

Design thinking

Design thinking handlar inte om design, utan är ett arbetssätt för att driva innovation och kreativ problemlösning tillsammans i interdisciplinära team. Lär dig metoder och verktyg för att samla in och analysera data om din målgrupp, definiera en problemställning och generera idéer till förbättring.

Kursledare: Mathias Westphal har över 15-års erfarenhet av varumärkesarbete på global nivå och Petronella Barvaeus är digital strateg med mångårig erfarenhet av att jobba med resultatorienterad kommunikation.

 

Kundresan som verktyg för effektiv kommunikation

Vässa kommunikationen genom att skapa förståelse för målgruppens behov och drivkrafter. Kundresan är ett verktyg som hjälper er att rikta om fokus från organisationens kanaler och avdelningar till kundens verklighet.

Kursledare: Petronella Barvaeus är digital strateg med mångårig erfarenhet av resultatorienterad kommunikation i myndigheter, nystartade techbolag och välkända varumärken.

 

Innehållsproduktion – bli din egen produktionsstudio

Innehåll i sociala medier blir viktigare och viktigare för att nå prioriterade målgrupper med rätt budskap. Lär dig grunderna i att skapa text, video och bild för sociala medier. Du får också testa på innehållsproduktion i praktiken med handledning av experter.

Kursledare: Lisa Walder är en mångsidig digital strateg med bakgrund inom webbanalys och produktutveckling, bland annat från Aftonbladet. Erik Isberg är digital marknadsförare på Maniola Studios med bakgrund inom digital strategi, marknadskommunikation och socialt entreprenörskap.

 

Här får du svar på vanliga frågor och här ser du alla våra kurser.