Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Här är juryn för Stora Kommunikationspriset 2022

Nu presenteras juryn som har valts att utse årets vinnare i fem kategorier. Nya för i år är Haval van Drumpt, Anne Kuylenstierna och Sveriges Kommunikatörers tillträdande generalsekreterare Caroline Thunved.

Bilder på alla jurydelatagre i svartvitt

Inlämningen av tävlingsbidrag till Stora Kommunikationspriset 2022 pågår för fullt. Juryns ordförande är Viveka Hirdman-Ryrberg. Med sig har hon en jury med både specialistkunskaper och lång erfarenhet av kommunikation i bred bemärkelse. Ny för i år är Haval van Drumpt, CEO på Tre, som blev utsedd till bästa kommunikativa ledare 2020. Ytterligare ett tillskott är Anne Kuylenstierna, kommunikationschef Stockholm-Öst på Trafikverket och författare till boken Kommunikatör i offentlig sektor. Ny är också Caroline Thunved, Sveriges Kommunikatörers tillträdande generalsekreterare. 

 

– Jag ser fram emot att vara med och kora 2021 års bästa kommunikation, säger Caroline Thunved. 

 

– Att utse årets kommunikativa ledare känns viktigt för mig eftersom frågan om hur kommunikation kan bli mer framgångsrik inom ledarskapet ligger mig varmt om hjärtat.

Årets jury har i uppdrag att utse fem vinnare: årets bästa kommunikativa ledare, bästa medarbetarkommunikation, bästa digitala kommunikation, bästa förändringskommunikation och årets bästa innovativa kommunikation.

 

– Under de här åren med pandemin har många fått upp ögonen för hur viktig kommunikation är och vilken kraft den har att driva förändring, säger Caroline Thunved. Omständigheterna har ställt stora krav på kommunikatörerna och förflyttat hela branschen mot mer innovativa sätt att både arbeta och kommunicera. Därför känns det extra roligt att få lyfta bra exempel och fira tillsammans.

 

Juryn för Stora Kommunikationspriset 2022 består av:

 

Viveka Hirdman-Ryrberg (juryns ordförande), kommunikationsdirektör och chef hållbarhet, Investor, ordförande, Sveriges Kommunikatörer

Marcus Thomasfolk, kommunikationschef, Volkswagen Sverige 

André Assarsson, Government Manager, Facebook Norden

Hanaw Rashid, konsult och föreläsare inom digital strategi

Erik Modig, docent, Handelshögskolan 

Haval van Drumpt, CEO, Tre

Anne Kuylenstierna Arnström, Kommunikationschef Stockholm-Öst, Trafikverket

Caroline Thunved, tillträdande VD och generalsekreterare, Sveriges Kommunikatörer