– Det kommer då och då rubriker om ”nu rusar konkurserna” men det man mest märker på det är alla de som gör vad de kan för att undvika konkurser. Jag tycker man ofta ser att man drar ner rätter på menyn eller har stängt någon dag i veckan och det är nog mer det läget vi är i nu men det råder fortfarande en stor osäkerhet såklart i branschen, säger Calle Swanson.
Och vad var det Calle menade var den största utmaningen, som rubriken antydde?
Lyssna på hela intervjun i Kommunikationspodden så får du reda på det.
Vill du läsa mer om kommunikation?
Vill du läsa mer om kommunikation?
”Det stod mellan att jobba på Konsum eller bli doktor”
Marianne van Rooijen är sjukhusdirektör för Akademiska sjukhuset i Uppsala, läkare och prisvinnare av Stora kommunikatörspriset i kategorin för bästa kommunikativa ledare.

Om några år är du inaktuell, vad gör du åt det?
Ledarna släppte 2020 rapporten ”I förändringens riktning”, där tittade de närmre på chefers kompetensbehov.

Får man säga svart?
Barakat Ghebrehawariat är föreläsare och nyutkommen författare till boken ”Får man säga svart?
