Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Årets mest besökta webbinarium – utveckla din kompetens inom kommunikation!

Under året har vi genomfört ett flertal webbinarier som lyfter olika aspekter av att verka inom kommunikationsbranschen. Experter har delat med sig av sin värdefulla kunskap inom bland annat AI, framtidens kompetenser och inkludering. Missade du något av våra populära webbinarier? Inga problem! Nedan bjuder vi på de fem mest välbesökta webbinarierna 2023. Missa inte att du som är medlem kan ta del av alla våra webbinarier i efterhand.

En kvinna med mörkt axellångt hår som sitter framför en dator och ler.

Den här artikeln är en del av Sveriges Kommunikatörers julkalender, där vi varje dag i december bjuder på spännande och lärorika spaningar och insikter från kommunikationsexperter.

Första AI-skrivhjälpen för stressade kommunikatörer

14 september 2023

Här kan du se det spännande webbinariet "Första AI-skrivhjälpen för stressade kommunikatörer" med Mattias Åkerberg. Mattias är en erfaren copywriter, UX-writer och uppskattad kursledare. Ta chansen att få konkreta råd och prompts som kommer att ge en kickstart åt din skrivprocess med ChatGPT.

Under webbinariet berättar Mattias också mer om en uppdaterad version av den populära kursen "Skriv bättre copy och content", som tidigare har lockat över 1000 deltagare.

Här kan du ta del av Mattias presentation.

Kompetenskartläggning 2023: Framtidens kompetenser inom kommunikation

4 oktober 2023

Vilka områden vill kommunikatörer utvecklas inom samt vilka kompetenser kommer att vara viktiga i framtiden? Sveriges Kommunikatörer har undersökt kompetensgapen inom branschen. Välkommen att ta del av den sammanfattande rapporten om hur kommunikatörer möter framtidens behov. Dessutom får du ta del av vad vi ser att arbetsgivare ser för behov hos den blivande medarbetaren.

Digitalisering, kommunikation och förtroende – Möt forskarna

17 april 2023

Hur långt har vi egentligen kommit – i vilken utsträckning använder vi digitala medier till att verkligen utveckla kommunikationsprocesser, och inte bara kommunicera på samma sätt som i de analoga kanalerna? Och hur kan ledningen använda digitala medier för att bygga det interna förtroendet och nå fram till fler medarbetare?

Detta är några av de frågor som diskuteras under webbinariet med forskarna Rickard Andersson, Mats Heide och Charlotte Simonsson vid Lunds universitet.

Inkluderande kommunikation i praktiken

9 mars 2023

Hur kan inkluderande kommunikation se ut, vilka är de vanligaste misstagen och hur kan du göra istället? Välkommen till ett webbinarium med All of Us.

Vilka är vi, vart ska vi och hur tar vi oss dit?

17 mars 2023

För att kunna svara på kommunikationsavdelningen tre viktigaste frågor krävs en stabil varumärkesplattform, en grundläggande kommunikationsstrategi och ett kreativt koncept som all kommunikation utgår ifrån.