Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

5 insikter från Kompetenskartläggningen 2023

Kommunikationsbranschen är ständigt i förändring. För dig som jobbar inom kommunikation innebär det kontinuerlig kompetensutveckling för att vara attraktiv på den framtida arbetsmarknaden. En nyligen genomförd kartläggning av Sveriges Kommunikatörer har identifierat kunskapsgap inom branschen, framtida utvecklingsbehov och de kompetenser som är mest efterfrågade bland arbetsgivare. Nedan lyfter vi fem insikter från vårt webbinarium där vi analyserade resultaten.

En kvinna med vitt hår och glasögon som kollar på en datorskärm och ler.

Under webbinariet gästades vi av Ann-Catherine Worth, kommunikationsdirektör på Läkemedelsverket, Lisa Walder, Growth Strategist på Maniola Studios och Mathias Wellström, grundare av TRIB, som gav perspektiv på undersökningens utfall uitfrån sina olika expertområden. Moderator var Sveriges Kommunikatörers VD och generalsekreterare Caroline Thunved och deltog gjorde även representanter från Sveriges Kommunikatörers kompetensutvecklingsteam.

Vill du läsa vidare? Fortsätt genom att logga in eller bli medlem

Som en del av Sveriges största nätverk för kommunikatörer håller du dig uppdaterad tillsammans med branschkollegor. Bli medlem du också och få tillgång till alla artiklar och en mängd verktyg samt rabatter!

Logga in Bli medlem