Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Storytelling

Vässa dina berättelser och nå bättre resultat.
Tre vita kvinnor och en vit man samtalar runt ett bord.

Introduktion och beskrivning

Fängslande berättelser får oss att minnas, agera, dela och rekommendera. Men för att lyckas behöver du kunna den kraftfulla strukturen inom storytelling, hur du besätter rollerna samt hur man producerar effektivt och med hög kvalitet.

Den här heldagen ger dig insikter, verktyg och en teoretisk grund – men det är framförallt en praktisk kurs där du aktivt får jobba med idéer, synopsis och egna stories.

 

Välj datum

Du kommer att lära dig

  • Struktur och berättarteknik
  • De viktigaste rollerna inom storytelling
  • Skriva manus för storytelling
  • Produktionsprocess och intervjuteknik för framgångsrik storytelling
  • Olika format för storytelling
     

Kursledare

Helena Brunkman är en mycket uppskattad kursledare som anlitas över hela Sverige. Hon har en bakgrund som nyhetsjournalist i TV-världen vilket gör att hon är skicklig på att skapa ett effektivt berättande som snabbt berör. Hon har även en gedigen utbildning inom storytelling inom både privat och offentlig sektor samt inom upplevelseindustrin. Helena är även kursledare för Producera Mobilfilm samt Medierelationer och Intervjuteknik.

 

För vem passar kursen?

Kursen är utvecklad för kommunikatörer, marknadsförare, ledare och videoproducenter som vill producera kraftfulla berättelser för att skapa engagemang, öka gemenskapen bland medarbetare eller stärka varumärke.

 

Vad behöver du?

En dator med ordbehandlingsprogram eller papper och penna. Försök att identifiera två historier som man (medarbetare, kunder..annan) gärna berättar på din arbetsplats. De behöver inte vara varken långa eller komplicerade utan endast små och enkla.

 

Skräddarsy din utbildning till hela teamet

Du vet väl att vi kan hålla den här utbildningen hos er och kompetensutveckla hela teamet på en gång? Kursen anpassas då efter era unika behov och förutsättningar. Kontakta EvaHanna Wittrin eller läs mer här.

Vill du veta mer? Kontakta mig gärna!

Emma Ekenberg, Kurs- och nätverksansvarig