Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Stora skrivkursen för kommunikatörer

Vill du ta nästa kliv i ditt skrivande?
En person i blå skjorta sitter och arbetar vid en dator

Den här nya kursen stöttar dig som arbetar inom kommunikation, marknadsföring och reklam att bygga starkare skrivmuskler. Genom åtta inspirerande tillfällen kommer du att utveckla dina kunskaper och få de verktyg du behöver för att skapa effektiva, läsvärda och övertygande texter.

Intresseanmälan

Kursupplägg

Kursen sträcker sig över 8 tillfällen. Varje tillfälle är tre timmar långt (klockan 09.00-12.00) och fokuserar på ett specifikt ämne inom skrivande och kommunikation. Kursen går tisdag och torsdag förmiddag under 4 veckor). Genom föreläsningar, praktiska övningar och gruppsnack kommer du att kunna omsätta dina kunskaper i praktiken och stärka din förmåga att kommunicera med ord på ett effektivt sätt. Kursen är 100 % digital, och du har tillgång till kursmaterialet i 6 månader.

 

Blocken:

1. Skriva för sociala medier
2. Skriva webbtexter
3. Skriva rubriker och budskap
4. Skriva pressmeddelanden
5. Skriva SEO-texter
6. Skriva e-post och nyhetsbrev
7. Skriva prompts för AI-robotar
8. Skriv lättläst och tillgängligt

Du kan också välja 4 block att vara med på (du väljer vilka). Priset är då 27 500 kronor för medlemmar. Kontakta Emma Ekenberg för mer info om detta alternativ.

 

Kursledare

Mattias Åkerberg är copywriter och UX-writer på Please copy me. Sedan 2010 har Mattias lärt över 25 000 människor att skriva för webbar och appar genom sina föreläsningar, onlinekurser, poddar och boken Sälj det med ord och Copyboken.

 

Anmäl dig till "Stora skrivkursen för kommunikatörer" och ta chansen att utveckla ditt skrivande och stärka din kommunikationskompetens. Genom att lära dig ”best practice” inom dessa 8 viktiga områden kommer du att kunna skriva texter som engagerar och når ut till din målgrupp. Gå kursen (begränsat antal platser) och förbättra dina skrivfärdigheter ordentligt!

Vill du veta mer? Kontakta mig gärna!

Emma Ekenberg, Kurs- och nätverksansvarig