Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Nätverk: Egen men inte ensam

I det här nätverket kan du som ny eller rutinerad egenföretagare dela erfarenheter, diskutera och utvecklas tillsammans med andra kommunikationskollegor som driver eget! Detta är ett nytt nätverk som sätter igång under hösten 2024.

Berätta Johanna Sevonen, vem är nätverket till för?

”Jag har själv kört eget i fem år nu och resan har varit rolig men såklart också insiktsfull. Som egen behöver man inte vara ensam - det finns mycket erfarenhet att ta stöd i men också låta sig inspireras av men det kräver precis som allt annat tid och kraft och medveten investering. Jag tänker att den som vill sikta långsiktigt behöver ta stöd av andra för att planera, utveckla och driva sin verksamhet mer genomtänkt. Att låta sig inspireras av andra och diskutera olika sätt att hålla sin firma och ens självledarskap vid liv och ständigt närvarande. Jag tror på att reflektera regelbundet kring hur man får in nya perspektiv på utbud, olika sätt att bearbeta kunder, vilka mål som motiverar större framgång i intäkter eller bara måste finnas för egen tillfredsställelse. Det är väldigt lätt att låta omgivningen styra ens prioriteringar men då är risken större att du blir sårbar om förutsättningarna hos dina kunder ändras. Vilka samarbetsmöjligheter kan lyfta min verksamhet och hur vågar jag välja bort andra, det tål att omprövas fler än en gång!”

Upplägg

Nätverkandet genomförs fysiskt i Stockholm, på Convendum på Kungsgatan, vid sex torsdagar under h2024, samtliga gånger mellan kl 15-17.30. Nätverket sätter gemensamt agendan genom att identifiera relevanta ämnesområden och frågeställningar för den specifika gruppen. Vid några tillfällen bjuds gäster in för att ge ytterligare perspektiv till diskussioner och erfarenhetsutbyte. Vi bekräftar start för nätverket när minst 10 personer är anmälda.

Nätverksledare

Nätverket leds av Johanna Sevonen som driver eget sedan 2018 med fokus på internkommunikation, förändringsledning och verksamhetsutveckling där mätningar är ett expertområde. Tillsammans med Jenny Forss driver hon podd:en Det sitter inte i väggarna och är partner till KIX. Hos Sveriges Kommunikatörer är Johanna bl a engagerad som en av mentorerna men också i arbetet med nya Communcation Executives Program.

För vem passar nätverket?

Det här nätverket är för dig som är kommunikationsexpert, blivande kommunikationsproffs eller jobbar med kommunikation för att nå bättre effekt utan anställning. Antingen är du rätt ny som egen och vill få stöd och dela erfarenheter eller så är du mer erfaren men i behov av ny energi och gemenskap.

Vill du veta mer? Kontakta mig gärna!

Emma Ekenberg, Kurs- och nätverksansvarig