Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Kommunicera på hjärnans villkor - fördjupning

Vi har olika drivkrafter, som påverkar hur vi lär oss, tar in information och blir motiverade. Som kommunikatör och ledare behöver du förstå dessa drivkrafter för att kunna nå fram till och motivera andra.
Fyra personer, två kvinnor och två män, tittar gemensamt på en datorskärm.

På denna tretimmars-kurs går vi igenom två enkla och effektiva metoder som du kan använda i all din kommunikation för att inte riskera att dina budskap automatiskt och omedvetet filtreras bort av våra hjärnor.

Under denna distanskurs kommer du att lära dig:

  • Att nå fram till fler genom att välja ord i dina budskap som engagerar människor utifrån deras drivkrafter.
  • Att enkelt strukturera din kommunikation utifrån våra olika sätt att lära och ta in
    information. Med denna modell blir kommunikation relevant för alla.

Kursledare: 

Andris Zvejnieks har varit kommunikationsdirektör för SAS Sverige och Systembolaget och är nu seniorkonsult och utbildare inom kommunikation och ledarskap. Andris delar gärna sina mångåriga erfarenheter och kunskap om hur du når fram genom informationsbruset med hjälp av rön från beteendestudier och modern hjärnforskning.

Gunilla Keller har lång erfarenhet från ledande befattningar i stora organisationer, myndigheter och företag. Gunilla hade bl a en nyckelroll i kommunikationsarbetet i Ericssons stora omvandling under de värsta krisåren i företagets historia. Idag arbetar Gunilla som senior kommunikationskonsult och skräddarsyr bland annat ett kommunikativt ledarskapsprogram för ledarna i ett av Sveriges med kända företag, med tillhörande ”Train the trainer” för kommunikatörer.

För vem passar distanskursen?

Kursen passar dig som vill få med dig andra och kunna engagera många fler, och som jobbar med budskap till interna eller externa målgrupper

Kursen är en fördjupning av grundkursen Kommunicera effektivare på hjärnans villkor men passar även dig som har tillgodogjort dig liknande kunskaper på andra sätt. Kursen innehåller ytterligare några konkreta och effektiva metoder, utöver dem som du får i grundkursen.

 

Efter genomförd kurs får samtliga deltagare ett digitalt diplom utfärdat i samarbete med TRUE Original.

Vill du veta mer? Kontakta mig gärna!

Emma Ekenberg, Kurs- och nätverksansvarig

Vill du veta mer om ett skräddarsytt upplägg? Kontakta mig gärna!

EvaHanna Wittrin, Kompetensutvecklingschef

Telefon: 0722871871

E-post: evahanna.wittrin@svkom.se