Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Boka en föreläsning!

Att ta till sig aktuell information är avgörande för att hålla organisationer och team uppdaterade i dagens snabbrörliga värld. Genom att boka en föreläsning via oss kan du säkerställa att din personal får de kunskaper och insikter som behövs för att skapa framtidens kommunikation.
En kvinna med kort ljust hår som pratar framför en grupp människor.

Oavsett om det handlar om att förstå de senaste trenderna inom AI och teknik eller att utveckla starkare kommunikationsstrategier, är valet av rätt föreläsare en strategisk investering i ditt teams framgång och effektivitet.

Inspirationsföreläsning

Att anlita en erfaren föreläsare innebär mer än bara att lyssna på en inspirerande talare. Det handlar om att tillhandahålla verktyg och kunskap som kan omsättas i praktiken, oavsett om det är att öka företagets konkurrenskraft, förbättra interna relationer eller öka innovationstakten. Genom att få tillgång till expertis och insikter från en professionell föreläsare kan din personal få en fördjupad förståelse för hur de kan maximera sin potential och bidra mer effektivt till företagets övergripande mål.

När du väljer att boka en föreläsare via oss, kan du vara säker på att du får tillgång till en noggrant utvald expert som matchar dina specifika behov och mål. Vi samarbetar med en rad talare som är ledande inom sina respektive områden, från kommunikationsexperter till forskare inom AI och framtidens arbetskompetenser.

Vår process för att boka föreläsare är enkel och effektiv. Vi börjar med att förstå dina mål och önskemål för föreläsningen. Därefter presenterar vi dig för ett urval av föreläsare som vi tror passar bäst för ditt ändamål, baserat på deras expertis, erfarenhet och tidigare prestationer. Vi hanterar alla detaljer, från att boka datum till att säkerställa att föreläsningen anpassas efter din organisations specifika behov och intressen.

En kvinna med mörkt långt hår som ler mot kameran.

Vill ni lära er om framtidens kompetenser inom kommunikation?

Vad behöver framtidens kommunikatörer vara skickliga på? Sveriges Kommunikatörers kompetenskartläggning har undersökt kommunikatörers nuvarande kompetens, hur den förhåller sig till framtidens behov och vad arbetsgivarna eftersöker för kompetenser och egenskaper. Boka en föreläsning med Caroline Thunved, vd och generalsekreterare på Sveriges Kommunikatörer, som ger en sammanfattning av rapporten och vad framtidens kommunikatör behöver ha för kunskaper.  

porträttbild på EvaHanna Wittrin
EvaHanna Wittrin

EvaHanna Wittrin

Kompetensutvecklingsschef

Telefon: 072-287 18 71

E-post: evahanna.wittrin@svkom.se