Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Bli hållbar i ditt förändringsarbete

I en värld där förändring är den enda konstanten, är det avgörande att förstå dynamiken i förändringsprocesser – både på en personlig nivå och inom organisationer.
Tre händer pekar på en dator.

Denna halvdagsutbildning är utformad för att ge dig insikterna för att inte bara navigera genom förändring, utan också ge en orientering i hur du kan stödja och främja välbefinnande hos dina medarbetare. 

Denna kurs är för dig som vill förstå din roll i förändringens landskap och hur du kan vara en katalysator för positiv förändring, samtidigt som du hjälper dina medarbetare att må bra och vara hållbara i längden.

Kursinnehåll

  • Den Mänskliga Aspekten i förändring: Utforska hur förändring påverkar oss på en psykologisk nivå och vilka strategier som kan underlätta övergången. På många områden har var och en av oss utvecklat en slags immunitet mot förändring, här får du veta vad forskningen säger kan hjälpa oss själva och andra vidare.  
  • Hållbara förhållningssätt: Aktiva beslut kring hur vi ska förhålla oss i förändring har en stor påverkan på vårt mående. Vi talar också om hur vi kan stödja långsiktig hälsa och engagemang i arbetsgruppen.
  • Workshopverktyg i förändring: En mycket användbar metod för att hjälpa andra att omfamna förändringen och att gå framåt.

Kursledare

Eva Åberg är konsult inom ledarskap, innovation, organisationsutveckling i företaget Audiendo. Hon har även jobbat med nyheter på SVT och TV4.

För vem passar kursen

Kursen passar dig som tidigare gått vår kurs  Att leda utan att vara chef  eller som fått likvärdiga kunskaper på annat sätt.

Vill du veta mer? Kontakta mig gärna!

Emma Ekenberg, Kurs- och nätverksansvarig

Vill du veta mer om ett skräddarsytt upplägg? Kontakta mig gärna!

EvaHanna Wittrin, Kompetensutvecklingschef

Telefon: 0722871871

E-post: evahanna.wittrin@svkom.se