Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Svenskarna och internet 2023 – årets viktigaste insikter för kommunikatörer

Tillsammans med Internetstiftelsen summerar vi de viktigaste insikterna från årets undersökning. Vad innebär de för dig som kommunikatör?
Person som blickar mot skog förbi en mobilskärm

Svenskarna och internet är en studie som genomförs av Internetstiftelsen. Med undersökningen vill man bidra med fakta och insikter om hur användningen av internet i Sverige utvecklas. Internetstiftelsen vill ge förutsättningar till att digitaliseringen av det svenska samhället och näringslivet sker på välinformerad grund. 

Internetstiftelsen är en oberoende, affärsdriven och allmännyttig organisation. Man verkar för ett internet som bidrar positivt till människan och samhället. Internetstiftelsen ansvarar för internets svenska toppdomän .se och sköter drift och administration av toppdomänen .nu. Intäkterna från affärsverksamheten finansierar en rad satsningar i syfte att möjliggöra att människor kan nyttja internet på bästa sätt, och stimulera kunskapsdelning och innovation med inriktning på internet.

Välkommen att delta i ett webbinarium om årets viktigaste insikter för dig som jobbar med kommunikation. Gör det relevant för just din organisation – ställ dina frågor direkt till Måns Jonasson och Jannike Tillå på Internetstiftelsen.

(Fotograf: Kristina Alexanderson)

Tyvärr går det inte längre att boka sig på det här eventet, men vi har massor av andra spännande event. Till alla Event