Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Skapa engagerande hållbarhetskommunikation

Varmt välkommen till ett webbinarium om hur du skapar engagerande hållbarhetskommunikation! Hållbarhetskommunikationen ska vara trovärdig och samtidigt skapa ett engagemang hos er målgrupp.
Två händer håller i en planta med gröna löv.

Det finns många goda effekter av att vara konsekvent i sina budskap och att ha en god förankring av hållbarhetskommunikationen i sin strategiska inriktning. Men det finns även en del utmaningar med hållbarhetskommunikationen då det gäller att balansera både vad som måste kommuniceras, bör kommuniceras och vad man vill kommunicera. 

Tyvärr går det inte längre att boka sig på det här eventet, men vi har massor av andra spännande event. Till alla Event

Nya lagkrav på rapportering är på intågande och granskning av greenwash pågår samt att många verksamheter arbete kvar med att utveckla sin hållbarhetsstrategi.

Under det här webbinariet delar vår kursledare Maria Westman med sig av tips och råd för att just balansera sin hållbarhetskommunikation på bästa sätt. Du som deltagare får Marias checklista som stöd för er fortsatta hållbarhetskommunikation. Oavsett hur långt ni kommit med er så bör alla organisationer undvika greenhush och ägna tiden till att utveckla och skapa engagerande och trovärdig hållbarhetskommunikation. 

Varmt välkommen!