Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Så klarar du en mediestorm

Upptrappade konflikter i närområdet, kritiserade politiska uttalanden, konkurser och en petad EU-parlamentariker. Det har hänt mycket i vår omvärld den senaste tiden – och det fortsätter att storma i media där det rapporteras flitigt. Men hur fungerar egentligen kommunikationen och krishanteringen bakom rubrikerna. Vilka strategier krävs för att bevara förtroendet under turbulenta tider?
Hampus Knutsson

Det, och mycket mer, lär du dig av krisexperten och medietränaren Hampus Knutsson den 7 mars. Webbinariet sker på distans och riktar sig till dig som på ett eller annat sätt arbetar med kommunikation. 

Tyvärr går det inte längre att boka sig på det här eventet, men vi har massor av andra spännande event. Till alla Event

Du lär dig bland annat:
• Journalistiska drivkrafter och spelreglerna i medielandskapet
• Budskapsformulering
• Riskanalys och nyhetsvärdering
• Krishantering i praktiken – så går det till
• Konsten att svara på svåra frågor

 

Hampus Knutsson har 20 års erfarenhet av kriskommunikation, riskinventering, strategisk rådgivning, pressarbete och internkommunikation. Med stor erfarenhet av kommunikation kring omorganisationer, verksamhetsproblem, IT-attacker, kundärenden, granskningar, rättsprocesser med mera, guidar han regelbundet organisationer genom mediestormar. I dag driver han Wings PR som är specialiserad på krishantering, medieträning och pressarbete. 

 

Varmt välkommen!