Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Malmöfrukost: Bortom debatten – kommunikatörens roll i samhällets tjänst

De senaste åren har en debatt rasat kring kommunikatörens roll inom offentliga organisationer, inte sällan med utgångspunkt i antalet anställda kommunikatörer. Men vad är deras roll egentligen?
Omslaget av boken "Om det inte vore för oss"

Med sin bok ”Om det inte vore för oss – kommunikatörer i demokratins tjänst” vill Caroline Thunved och Johanna Lindell belysa kommunikationsfunktionen i offentlig sektor och vad den tillför. För om vi ska kunna ha en nyanserad och konstruktiv debatt behövs mer kunskap om både yrket och vad kommunikation tillför den offentliga verksamheten.

 

Välkommen att delta på denna Malmöfrukost där vi får träffa bokförfattarna Caroline Thunved, vd och generalsekreterare på Sveriges Kommunikatörer och Johanna Lindell, vd på fackförbundet DIK. Vi gästas även av Ingrid Persson, kommunikationschef vid Malmö Universitet som i boken delat med sig av insikter och utmaningar kring rollen som kommunikatör i samhällets tjänst. Vi inleder med en presentation följt av ett modererat samtal med möjlighet att ställa frågor.

 

Vi kommer att vara på Scandic Stortorget och kl.08.00 träffar du kollegor över en kopp fika och macka innan vi kör igång cirka kl.08.30.

 

Varmt välkomna!

Programgruppen Södra

Tyvärr går det inte längre att boka sig på det här eventet, men vi har massor av andra spännande event. Till alla Event