Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Ditt genuina ledarskap

Välkommen till ett inspirerande webbinarium där du får lyssna till vår nya ledarskapsexpert Lena Gustafsson i ett samtal med Caroline Thunved. Lena har fokus på självkännedom och det genuina ledarskapet i praktiken. Med en imponerande erfarenhet och förståelse för människors behov och driv, har hon blivit vårt självklara val som ledarskapsexpert.
En kvinnas överkropp iklädd i en vit blus

Självkännedom som grund för effektivt ledarskap är en självklarhet. Att främja öppenhet och självreflektion genom Professionellt ID vägleder Lena dig som vill växa i ditt ledarskap och ta dig längre tack vare rätt verktyg och metod.

Tyvärr går det inte längre att boka sig på det här eventet, men vi har massor av andra spännande event. Till alla Event

Under webbinariet kommer Lena tillsammans med Caroline att dela med sig av insikter kring självkännedomens betydelse i ledarskapet. De diskuterar praktiska verktyg som hjälper till att utveckla dig som ledare och på vilket sätt det också gynnar er organisation eftersom det är ditt bidrag till att nå verksamhetens mål. Webbinariet kommer att förhoppningsvis att ge dig nya insikter och energi för att ta ditt ledarskap till nästa nivå.