Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Aktuell kommunikationsforskning – branschens framtid och utmaningar

Kunskap och kompetensutveckling är avgörande för kommunikatörers professionalisering. Välkommen till ett webbinarium där forskaren Jesper Falkheimer lyfter fram ett antal trender som är heta inom den internationella kommunikationsforskningen och av betydelse för praktiken.
Svartvit bild på Jesper Falkheimer

Under våren lanseras en ny satsning inom Sveriges kommunikatörer – ett digitalt nyhetsbrev som berättar om de senaste forskningsresultaten inom de olika områden som kommunikatörer arbetar med. En gång per kvartal uttolkas ett antal forskningsartiklar från fem av de viktigaste internationella tidskrifterna: Journal of Communication Management, International Journal of Strategic Communication, Public Relations Review, Corporate Communication – an International Journal och Journal of Public Relations Research.

Tyvärr går det inte längre att boka sig på det här eventet, men vi har massor av andra spännande event. Till alla Event

Som ett led i denna satsning så är du välkommen på ett lunch-webbinarium med Jesper Falkheimer som också är författare till nyhetsbrevet. På detta webbinarium kommer Jesper att lyfta fram ett antal trender som är heta inom den internationella kommunikationsforskningen och av betydelse för praktiken.


Varmt välkommen!