Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Vinn en föreläsning med Caroline Thunved om framtidens kompetenser inom kommunikation

Behöver ni en boost och vill lära er om framtidens kompetenser inom kommunikation? Dagens lucka är en föreläsning med Caroline Thunved, vd och generalsekreterare för Sveriges Kommunikatörer. Utifrån insikterna från Kompetenskartläggningen 2023 delar hon med sig av vilka kompetenser som har störst utvecklingsbehov – och vilka som är mest eftertraktade på framtidens arbetsmarknad.

En kvinna med brunt hår och grön skjorta som kollar in i kameran.

Den här artikeln är en del av Sveriges Kommunikatörers julkalender, där vi varje dag i december bjuder på spännande och lärorika spaningar och insikter från kommunikationsexperter.

 

Vad behöver framtidens kommunikatörer vara skickliga på? Inom vilka områden behöver och vill man utvecklas? Sveriges Kommunikatörers kompetenskartläggning 2023 har undersökt kommunikatörers nuvarande kompetens och hur den förhåller sig till det man själva ser som framtidens behov. Vi har även tittat närmare på vad arbetsgivarna eftersöker för kompetenser och egenskaper i platsannonser. Detta och mer kommer Caroline att tala om under en föreläsning som du nu har chansen att vinna!

 

Allt du behöver göra är att följa denna länk och motivera varför just ni ska ta del av denna inspirerande föreläsning. Tydliggör gärna även i vilket sammanhang ni önskar ta del av Carolines föreläsning. Stort lycka till!

 

Caroline Thunved är generalsekreterare och vd för Sveriges Kommunikatörer och har en gedigen bakgrund inom kommunikation, marknad och affärsutveckling. Hon har bland annat arbetat som kommunikationschef på Rädda barnen, Hyresgästföreningen och Scouterna och är idag en flitigt anlitad föreläsare och tankeledare.