Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Glad helg! Vi ger dig 24 procents rabatt på våra kurser!

God helg och gott nytt år önskar vi på Sveriges Kommunikatörer! Vår julklapp till dig är 24 procents rabatt på vårt kursutbud, ett perfekt tillfälle att stärka din kompetens och satsa på din kompetensutveckling under det kommande året. 

En kvinna som sitter vid ett bord och kollar på en laptop och ler.

Den här artikeln är en del av Sveriges Kommunikatörers julkalender, där vi varje dag i december bjuder på spännande och lärorika spaningar och insikter från kommunikationsexperter.

Vi erbjuder ett brett utbud av kurser och utbildningar inom kommunikation och ledarskap. Vårt kursutbud bygger på kompetenskartläggningar och är därför alltid uppdaterat och aktuellt för att säkerställa att det möter de senaste behoven inom kommunikation. Hos oss kan du bland annat utvecklas inom digitala kanaler, SEO, ledarskap, presentationsteknik, AI och mycket mer!  

24 procent rabatt på kurser och utbildningar inom kommunikation 

Erbjudandet gäller alla våra kurser förutom våra nätverk, Communication Executive Program och Ledarskap + Kommunikation = sant. Allt du behöver göra är att boka din kurs och i fältet för specialkost skriver du SvKom24rabatt. Rabatten kommer att dras vid fakturering. Erbjudandet gäller från 24 december 2023 till 31 december 2023. 24 procents rabatt gäller på ditt nuvarande pris.

Ta del av vårt kursutbud här och boka din kurs!