Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Behöver du en mentor?

Behöver du en mentor som ger dig vägledning och insikt så att du kan navigera genom utmaningar och möjligheter med säkerhet och självförtroende? Välkommen att ta del av branschens mest erfarna och kvalificerade mentorer som finns hos oss.
En leende ung kvinna i glasögon och mellanlångt blont hår, hon har en laptop framför sig

En mentor hjälper dig att utforska behov, motivation, önskemål, förmågor och tankeprocesser för att kunna göra hållbara förändringar. Du får stöd i att sätta upp realistiska mål och utvärdera stegen för att nå dit. Mentorn har ett bredare perspektiv och helhetssyn som uppmuntrar till handling och personlig utveckling och stödjer dig att kontinuerligt förbättra dina kompetenser. 

  • Värdefullt mentorskap: Du får tillgång till en av branschens mest erfarna och kvalificerade mentorer. Med vägledning och insikter kan du navigera genom utmaningar och möjligheter med säkerhet och självförtroende. 
  • Livslånga relationer: Ett mentorförhållande är inte bara en affärsrelation, det är en livslång vänskap och professionell relation. Du kommer att dra nytta av dina mentors kunskap och stöd under hela din karriär. 
  • Individuellt fokuserad utveckling: Vi fokuserar på din personliga tillväxt och utvecklar en strategi som är skräddarsydd för att maximera din potential, öka din självkännedom och framgång samt skapa en tydlig bild över hur du tar nästa steg i din karriär.
Skräddarsydd

Om du inte har möjlighet eller intresse av att delta i vårt Mentorprogram men ändå behöver en mentor eller rådgivning så är det här upplägget perfekt för dig.  
 

Så här går det till: 

Du får träffa vår mentoransvarig Martina Brandt och tillsammans har ni ett inlyssnande första samtal om dina förväntningar samt ramar för hur mentorsamtalen kan gå till. Under det samtalet kommer det tydligt att framgå vilket behov du har av mentor så att hon kan se vilken av de mentorer vi har som kan matcha sig bäst. Ni sätter tillsammans upp ramar för hur lång tid detta ska pågå och förväntningar på mentorskapet.

 

Mentorsamtalen genomförs vid sex tillfällen, fysiskt eller på distans, det avgör ni tillsammans.  

 

Utöver dessa uppdrag arbetar Martina med rekrytering och executive search. I sin roll kommer hon i kontakt med många chefer och organisationer vilket gör att hon är uppdaterad om såväl de krav som finns hos arbetsgivare som det allmänna läget på svensk arbetsmarknad.

 

Kostnaden för mentorsessionerna är 18.900 kronor ex moms. 

 

Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret eller kontakta mig direkt evahanna.wittrin@svkom.se om du vill veta mer eller boka en mentor. 

Leende kortklippt blond kvinna

Martina Brandt

Certifierad Coach ICF

Vill du veta mer om ett skräddarsytt upplägg? Kontakta mig gärna!

EvaHanna Wittrin, Kompetensutvecklingschef

Telefon: 0722871871

E-post: evahanna.wittrin@svkom.se