Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Mötesplats och kunskapskälla för kommunikatörer

Sveriges Kommunikatörer är medlemsorganisationen för alla kommunikationsexperter och blivande kommunikationsproffs. Genom utbildningar, nätverk och medlemskap främjar vi livslångt lärande och kompetensförsörjning samtidigt som vi inspirerar och skapar gemenskap – oavsett var i Sverige du befinner dig.

En grupp personer som pratar

Mötesplats och kunskapskälla för kommunikatörer

Vi har byggt Sveriges största mötesplats och kunskapskälla för kommunikationsproffs och blivande kommunikationsexperter. Vi vet att kommunikation är ett tillsammans-projekt och i samarbete med alla våra drygt 5000 medlemmar tar vi reda på vad som fungerar och gör skillnad. Vi testar nytt, analyserar, summerar och förklarar. Allt för att alla som jobbar med kommunikation ska kunna fortsätta utvecklas i takt med att branschen och samhället förändras.

Sveriges Kommunikatörer är din guldbiljett till kommunikationens frontlinjer

I en bransch som ständigt förändras, där livslångt lärande och kompetensförsörjning är verksamhets- och branschkritiskt, kan vi bli ditt yrkesmässiga favorithäng där du kontinuerligt får inspiration att vässa dig och bli bättre genom omvärldsanalyser, evidensbaserade insikter och utbildningar. Vi är din kunskapskälla som i varje kontakt vill göra dig lite mer aktuell, relevant och efterfrågad.

2023 – året som har gått

Tack 2023! Tillsammans har vi gjort mycket för att utveckla och stärka vårt yrke. Här kan du ta del av vår årsvideo, vi ser fram emot att fortsätta arbetet att lyfta kommunikationens betydelse tillsammans med dig 2024.