Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Communication Executive Program

Vårt managementprogram Communication Executives Program - technology, business and leadership är för dig som vill ligga i framkant inom den teknologiska utvecklingen och dess inverkan på organisationers utveckling och kommunikation. Lär dig hur du driver det strategiska arbetet och rustar både dig själv och din organisation för framtiden.

 

Vi befinner oss just nu i det som brukar kallas för den fjärde industriella revolutionen, som drivs av digitalisering och ny teknik. Detta skapar nya förhållningssätt, förutsättningar, utmaningar och möjligheter för både industrier, tjänsteföretag och offentlig sektor. Med stora organisatoriska förändringar ställs nya krav på innovation, kreativitet, nya affärsmodeller och inte minst kommunikativt ledarskap. Därför har vi tagit fram managementprogrammet Communication Executives Program – technology, business and leadership, som kombinerar teknologisk utveckling, affärsutveckling, kommunikation och ledarskap i ett och samma program. 

Programmet är ett samarbete mellan Sveriges Kommunikatörer och KTH Executive School, som med sin kompetens och inriktning på den transformation som pågår och på den roll ny teknik har i omvandlingen bidrar med nya insikter och perspektiv för framtidens ledare.


Kursens innehåll och upplägg

Programmet pågår under ett år och omfattar fyra moduler:

  • Modul 1: Teknologi som driver förändring och transformerar samhället
  • Modul 2: Innovation och ledarskap i förändring
  • Modul 3: Affärs- och verksamhetsutveckling
  • Modul 4: Hållbart varumärke – förtroende och engagemang

Läs mer om modulernas innehåll och vad du kommer att lära dig

 

För vem passar kursen? 

Vill du öka din förståelse och kompetens inom teknologi, affärsutveckling, ledarskap och kommunikation och ligga i framkant inom digital utveckling? Då är det här programmet för dig!

Här kan du läsa mer om det här är rätt program för dig

Programavgift

Pris för hela programmet: 160 000 SEK ex moms
Pris enskild modul: 50 000 SEK ex moms
Internatkostnad tillkommer.


Plats

Kämpastens kursgård,
Kämpastensvägen 17, Sigtuna

 

Har du frågor eller vill ansöka?

Kontakta oss idag! Mejla mig direkt. Därefter kontaktar jag dig för uppföljning inom några dagar. Ansökan blir bindande först när du fyllt i vår ansökningsblankett, som skickas separat via mejl, och den blivit godkänd av oss.

 

Vill du veta mer? Kontakta mig gärna!

EvaHanna Wittrin, Kompetensutvecklingschef

Telefon: 0722871871

E-post: evahanna.wittrin@svkom.se