Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

5 insikter från Internetdagarna 2023

Internetdagarna är en årlig konferens som arrangeras av Internetstiftelsen. Det är ett event som fokuserar på kunskap om internet och digitaliseringens påverkan på vårt samhälle. Under konferensen samlades experter från olika organisationer för att dela med sig av kunskap och spaningar från sina olika perspektiv. Här har vi listat de fem huvudinsikter som vi tar med oss från Internetdagarna 2023 och som är särskilt relevanta för dig som verkar inom kommunikationsbranschen.En grupp människor som sitter runt en dator och ler.

Internetdagarna ger en värdefull inblick i hur digitaliseringen påverkar samhället och vilken utveckling vi kan förvänta oss. Den tekniska utvecklingen sker, som vi alla märker, just nu med enorm hastighet och påverkar såväl våra yrkesroller som arbetssätt i vardagen och i stor utsträckning vilka uppdrag som kommunikatörer får. 

Vill du läsa vidare? Fortsätt genom att logga in eller bli medlem

Som en del av Sveriges största nätverk för kommunikatörer håller du dig uppdaterad tillsammans med branschkollegor. Bli medlem du också och få tillgång till alla artiklar och en mängd verktyg samt rabatter!

Logga in Bli medlem