Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Skapa tio filmer på en dag

Video är helt nödvändigt om man vill skapa ett relevant och intresseväckande flöde i sociala medier.
En person filmar ett akvarium, bilden är mörk.

Dessutom ökar tillgängligheten om man använder video i sin kommunikation. Men att regelbundet producera video kan kännas utmanande, känner du igen dig? Då är detta kursen för dig! 

Intresseanmälan

Vi lär dig hur du producerar tio filmer på bara en enda dag! Vi lär dig allt från innehållsstrategier, format och att skriva mikromanus. Men inte nog med det, vi spelar in alla tio filmerna och redigerar tillsammans. Vi lovar att det blir snyggt, relevant – och tillgängligt!

Upplägg

Kursen genomförs under en fysisk heldag, kl 9-16.30. Som ett skräddarsytt upplägg kan kursen även genomföras under en halvdag.

För vem passar kursen?

Kursen passar dig som vill bli bättre och snabbare på att göra video. Du bör ha lite erfarenhet av att göra video sedan innan, t.ex. genom att tidigare ha deltagit i vår grundkurs kurs Producera mobilfilm.

Vad behöver du?

Ni behöver era mobiltelefoner, laddare och hörlurar.
I god tid innan kursen får ni även några instruktioner om klädval mm.

Kursledare

Helena Brunkman och Mats Strömqvist  har sin bakgrund i nyhetsjournalistiken på tv och är därmed vana vid att producera video snabbt. Sedan tolv år tillbaka hjälper de kommunikatörer och marknadsförare att producera video på jobbet. De är dessutom grundare av video-appen Clipsk som används på hundratals arbetsplatser runt om i landet. Redigeringsverktygen på kursen anpassas dock efter era önskemål och förkunskaper.

Vill du veta mer? Kontakta mig gärna!

Emma Ekenberg, Kurs- och nätverksansvarig

Vill du veta mer om ett skräddarsytt upplägg? Kontakta mig gärna!

EvaHanna Wittrin, Kompetensutvecklingschef

Telefon: 0722871871

E-post: evahanna.wittrin@svkom.se