Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Nätverk: Foresight – nätverk för kommunikationschefer Göteborg

Är du redo att ta din kommunikationskarriär till nästa nivå? Anmäl dig idag till detta exklusiva nätverk av kunniga kommunikationschefer: en givande miljö där du kan dela insikter, lära dig av likasinnade och bygga meningsfulla relationer.

Det här är nätverket där du i sällskap av framstående kommunikationschefer kan utbyta idéer, diskutera utmaningar och skapa samarbetsmöjligheter. Du kommer att få nya perspektiv och insikter som kan underlätta strategiska beslut och att utveckla innovativa kommunikationslösningar. Detta är platsen där branschens bästa idéer kan gro genom såväl professionell som personlig utveckling.

Vi tror på kraften av att dela och lära från varandra. Nätverket byggs med exklusiva träffar där vi delar framgång, utmaningar och insikter. Du kommer att stärka din kompetens och ta del av konkreta verktyg att implementera i ditt arbete.

Vi prioriterar en atmosfär av förtroende och tillit med en trygghet att dela utmanande situationer och ämnen med likasinnade. Vi skapar en plats där varje deltagare kan vara ärlig och öppen utan att oroa sig för konkurrens eller dömande.

Varför gå med i nätverket Foresight Göteborg?

  • För utrymme och exklusiv tid att fokusera på din personliga och professionella utveckling.
  • Ta del av inspiration, nya idéer och perspektiv kopplat till just dina utmaningar.
  • För vidgade perspektiv på branschen, framtidsscenarion och att hantera dessa.
  • Lära av egna och andras framgångar och utmaningar.
  • Bolla idéer för att värdera konsekvenser tillsammans med erfarna personer.
  • Ökad insikt i hur andra agerar i praktiken och få inspel till din egen verksamhet.
  • En gemenskap av erfarna och framstående kommunikationschefer.

Nätverksledare

Andrea Hartmann Jovell är tidigare Marknad- och kommunikationschef på Göteborg & Co, där hon ledde kommunikationsarbetet med att positionera Göteborg som en hållbar destination med internationell och nationell uppmärksamhet där Göteborg topprankades i undersökningar för hållbarhet, atmosfär, bemötande, trygghet och säkerhet. Genom föreläsningar och utbildningar för Berghs, IHM och nu Sveriges Kommunikatörer delar hon med sig av sin kunskap och expertis. Hon bloggar också för Turismnytt om besöksnäringens utmaningar och möjligheter.

Andrea har suttit i ett 20-tal styrelser och drivit egna bolag med uppdrag för företag, organisationer och kommuner som Svenskt Näringsliv, Jämtkraft, Deloitte, Mittuniversitetet och Göteborgs Stad.

Upplägg

Nätverket genomförs i Göteborg med fem träffar under ett år, planerade för att ge dig maximalt värde. Varje träff är dedikerad aktuella ämnen, att utbyta idéer och ge varandra förutsättningar att växa.

Vi förstår vikten av att ha en närande grupp för att skapa djupare relationer och meningsfulla samtal. Därför begränsar vi antalet deltagare till 12 personer. Genom att vara en del av denna nära grupp kommer du ha möjlighet att lära känna varje medlem och skapa band som varar över tid. Vi bekräftar start för nätverket när minst 10 personer är anmälda.

Tid och datum

Start i september 2024 i centrala Göteborg. Totalt fem träffar under HT24 och VT25, exakta datum kommuniceras inom kort. 
Varje tillfälle sker mellan klockan 12-15 och inleds med gemensam lunch.

Justering av plats och datum kan förekomma, men meddelas i god tid.

Vill du veta mer? Kontakta mig gärna!

Emma Ekenberg, Kurs- och nätverksansvarig