Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Trendspaning från SXSW 2024!

SXSW, som går av stapeln årligen i mars i Austin, Texas, är en av världens främsta konferenser inom tech, innovation och kreativitet.
Leende långhårig blond kvinna iklädd vit blus

Karin Zingmark var på plats för att bevaka de största snackisarna om allt ifrån AI och Metaverse till Foodtech och the Workplace Revolution. Hon bjuder på en energifylld spaning som inkluderar både skratt och AHA-upplevelser, med fokus på hur du som kommunikatör kan ta dig an denna hisnande framtid. Missa inte detta!

Tyvärr går det inte längre att boka sig på det här eventet, men vi har massor av andra spännande event. Till alla Event

Om Karin Zingmark


Karin har lång erfarenhet av förändringsledning och kommunikation från ledande roller i olika branscher, senast i rollen som marknadschef på Microsoft i Sverige. Hon är författare till två böcker “Maxa Snacket” (Liber 2017) och uppföljaren ”Maxa Modet” (Liber 2020). Karin är aktiv i en rad olika styrelser och är certifierad partner till Duke CE som är rankade som bäst i världen på ledarskapsutveckling av Financial Times.

Karin har även en certifiering i Neuroledarskap från the Neuroleadership Institute. Hon är idag en eftertraktad talare och moderator, och nominerades som Årets Talare av Talarforum 2019 samt är utsedd som en av Sveriges 100 mest populära talare fem år i rad.