Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Managementprogram för framtidens ledare, Communication Executive Program – technology, business and leadership

Vilka är möjligheterna och vilka är utmaningarna? Vilka förutsättningar har du och din organisation att rusta er för framtiden?
Flera personer, kvinnor och män sitter runt ett bord och tittar ner i laptops

Har du den kompetens som krävs för att driva digitalisering och innovation framåt i din verksamhet? Den snabba teknologiska utvecklingen kommer att innebära stora organisatoriska förändringar inom alla sektorer och det ställs nya krav på innovation, kreativitet, nya affärsmodeller och inte minst kommunikativt ledarskap.

 

Tyvärr går det inte längre att boka sig på det här eventet, men vi har massor av andra spännande event. Till alla Event

Du som är nyfiken på programmet - Välkommen att delta på det här interaktiva webbinariet där du möter Niklas Gustafsson, programdirektör på KTH Executives School som är programledare och som presenterar programmet i sin helhet. Under en timme berättar vi om programmet och innehållet. Du har också möjlighet att ställa frågor till oss.

Managementprogrammet kombinerar teknologisk utveckling, affärsutveckling, kommunikation och ledarskap i ett och samma program. Skaffa dig ett försprång och se till att få kunskap inför framtiden genom att gå programmet som startar i september 2024 som vi genomför tillsammans med KTH Executive School.

Mer information om programmet hittar du här. 

Varmt välkommen,

Sveriges Kommunikatörer