Delta på Webbdagarna till medlemspris

E-handel, social shopping och E-postmarknadsföring är några av programpunkterna när Webbdagarna arrangeras i Malmö och Göteborg i september. Som medlem i Informationsföreningen får du delta till reducerat pris.

Den 14 september hålls arrangemanget i Malmö. Huvudtalare under är dagen är Stefan Hyttfors och Björn Elmberg. Sociala medier och E-handel står bland annat på agendan. Som medlem i Informationsföreningen deltar du för 2990 kr exklusive moms (ordinarie pris är 5900 kr exklusive moms). Erbjudandet gäller till och med den 31 augusti. Läs mer och anmäl dig här.

Den 21-22 september gästar Webbdagarna Göteborg. Sociala medier, E-postmarknadsföring och social shopping är några av de ämnen som behandlas. Talar gör bland annat Douglas Roos och Jeanette Fors-Andrée. Som medlem i Informationsföreningen deltar du för 3450 kr exklusive moms (ordinarie pris är 6900 kr exklusive moms). Erbjudandet gäller till och med den 7 september. Läs mer och anmäl dig här.

Uppge ”SifWD11” som Vip-kod i översta fältet av formuläret.

Webbdagarna samlar webborienterade besökare från det svenska näringslivet för att nätverka, utbyta erfarenheter och ta del av de senaste trenderna och verktygen inom digital kommunikation och digital affärsutveckling.
Webbdagarna arrangeras av tidningen Internetworld.


Kommentarer (0 st) Logga gärna in om du är medlem

  • Dela
  • Tipsa

Logga in som medlem

Har du glömt ditt användarnamn eller lösenord?
Inte medlem?
Stäng